Connect with us

TV

Tamara Dragičević o ulozi u filmu TOMA ZDRAVKOVIĆ: Nije LAKO biti SILVANA!

Published

on

Godinu dana priprema, ali i više godina rada na razvijanju ideje o stvaranju filma, trebalo je da bi u Valjevu ovih dana konačno počelo snimanje filma o pevaču narodne muzike Tomi Zdravkoviću.

Pročitajte još HIT! Žarko Laušević stigao u Beograd – snima KRALJA!

Producenti Željko Joksimović i Dragan Bjelogrlić odlučili su da glavnu ulogu povere glumcu Milanu Mariću, dok će se u ulozi Silvane Armenulić naći Tamara Dragičević.

– Čini mi se da nikada do sada nisam imala ovakvu vrstu odgovornosti i uzbuđenja. Povereno mi je da igram ženu čiji su glas i pesme i dan danas prisutne u najvažnijim uspomenama i događajima gotovo svake porodice u regionu. Približiti se njoj, i svemu onome što je ona živela i bila, je neverovatan izazov – poručila je Tamara Dragičević.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO: OTKRIVAMO koji glumac iz serije UBICE MOG OCA gostuje u drugoj sezoni DRŽAVNOG SLUŽBENIKA!

Film „Toma“ predstavlja biografsku sagu ne samo o životu ovog nesvakidašnjeg umetnika, već i o ljudima koji su činili njegov život i inspirisali ga u stvaranju nekih od najpoznatijih ljubavnih pesama koje i danas žive. Ovo će biti priča o jednom vremenu, koje su obeležili umetnici i velikani poput Dragana Nikolića, Bore Todorovića, Zorana Radmilovića, čuvenog Tozovca i Cuneta, Lepe Lukić i Kamala Montena.

Milan Marić Tamara Dragičević TOMA ZDRAVKOVIC

Pročitajte još Boba, Marija i Frau Elza u nastavku ŽIKINE DINASTIJE! Rialda Kadrić, Vladimir Petrović i Vesna Čipčić repriziraju svoje ULOGE!

Projekat „Toma“ realizuje se u saradnju sa Telekom Srbija i Filmskim centrom Srbije, a premijera je planirana za početak naredne godine.

Foto Promo Stefan Jokić, Tanjug

Advertisement