Naslovna FILM HIT! Milan MARIĆ OTKRIVA hoće li zaista PEVATI u filmu o TOMI...

HIT! Milan MARIĆ OTKRIVA hoće li zaista PEVATI u filmu o TOMI ZDRAVKOVIĆU! Evo odgovora…

Glumac Milan Marić otkrio je sve pikanterije o filmu i seriji Toma na kojima trenutno radi, kao i o tome koliko mu je teško, ali i zazovno bilo da pronikne u lik legende narodne muzike Tome Zdravkovića.

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

– O Tomi zaista postoji obilje materijala, snimaka i novinskih zapisa. Pripremajući se za ovu ulogu sve sam to proučio. Takođe, bilo je i mnogo sagovornika koji su mi pomogli da na pravi način otkrijem ko je bio Toma kao čovek. Da osetim njegovu dušu. Moj cilj neće biti da napravim Tominu kopiju. Ljudi kod ovakvih uloga traže ono što je površno. Gledaju masku, fizičke sličnosti. Za mene je mnogo važnije da prikažem svoj doživljaj Tome, jer svako od nas ima neko svoje viđenje čoveka koji je danas legenda – poručuje Marić otkrivši da voli kafanu i narodnu muziku, ali da nije veliki boem kao Toma.

Pročitajte još Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

Ono što, svakako, najviše zanima publiku, budući da će nam u predstojećem projektu dočarati pevača jeste da li će Milan zaista pevati u filmu i seriji.

Pročitajte još OTKRIVAMO: EVO KO će SVE glumiti u seriji PEVAČICA! Uz Milicu Pavlović zvezde UBICA MOG OCA i JUŽNOG VETRA!

– Vežbao sam pevanje i sviranje. da bih mogao da odigram brojne izvođačke scene, ali glas će mi, ipak, pozajmiti profesionalac – priznaje glumac u razgovoru za Blic.

Pročitajte još ŠOK! Zvezda serije TAJKUN – U ZATVORU! Crnogorska VLADA mu OVO nije OPROSTILA! A evo šta je ON poručio premijeru

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

“Okružen mrtvima” KONAČNO stiže na male ekrane – “SIGURNA PROPAST” 5. oktobra na kanalu FOX od 22.55

Čekanju je došao kraj! Dugo očekivna i iščekivana, popularna serija “Okružen mrtvima” vraća se 5. oktobra u 22.55 na kanal FOX, kada...

ŠOK! Razvode se ŠEHEREZADA i SULEJMAN VELIČANSTVENI!

Bračni par Halit Ergenc i Berguzar Korel koji su domaću publiku osvojili ulogama u “1001 noć” ponovo su u centru pažnje. Naime,...

Film “REALNA PRIČA” pretočen je u seriju “MAMA I TATA SE IGRAJU RATA” – na programu RTS od 17. oktobra.

Dogodovštine porodice Radisavljević koju je publika upoznala u filmu "Realna priča" nastavljaju se, a kreator serije i glavni glumac Gordan Kičić poručuje...

IGRA SUDBINE 151. epizoda – petak, 25. septembar: ŠOK! Ada pravi SAČEKUŠU Sofiji i LUKI u MATIJINOJ SOBI! GOTOVI SU!

Pročitajte još Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI! Konačno je došlo...

Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI!

Još jedno uzbudljivo veče uz seriju Igra sudbine proteklo je kao i uvek - žestoko. Bilo je tu svega, i intrige, i...