Connect with us

FILM

OTKRIVAMO Evo KADA pada prva klapa filma ZLATNO DOBA! Pojedini glumci dobili KORONU…

Published

on

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Mada je prva klapa filma „Zlatno doba“ o slavnim godinama Leskovca trebalo da padne 3. avgusta, reditelj filma Petar Ristovski otkriva za Kurir da je taj datum zbog širenja koronavirusa pomeren.

Pročitajte još HIT! Milan MARIĆ OTKRIVA hoće li zaista PEVATI u filmu o TOMI ZDRAVKOVIĆU! Evo odgovora…

– Imali smo problem jer su neki od glumaca preležali koronavirus, a na setu moraju da se ispoštuju sve propisane epidemiološke mere – poručuje Ristovski, dodajući da će se tokom naredne nedelje realizovati drugi krug audicija za pojedine uloge kako bi se snimanje nastavilo neometano.

Pročitajte još Tamara Dragičević o novoj roli u filmu i seriji TOMA: Ne plašim se NEGATIVNIH KOMENTARA! I SILVANU su kritikovali!

Iz produkcije filma u kom glume Viktor Savić, Sloboda Mićalović, Andrija Kuzmanović, Teodora Ristovski , Dragan Bjelogrlić, Ivan Bekjarev i mnogi drugi smatraju da će se sa snimanjima početi krajem avgusta ili početkom septembra.

Pročitajte još HIT! Milena Radulović OTKRIVA SVE o novoj ulozi u filmu i seriji KOŠARE – ovakav LIK NIKADA nisam IGRALA!

Glavna lokacija snimanja biće u selu Baranda, a snimaće se i u Leskovcu, selima Strojkovac, Vučje i u Grdelici.

Foto Promo

Advertisement