Connect with us

FILM

Tamara Dragičević o novoj roli u filmu i seriji TOMA: Ne plašim se NEGATIVNIH KOMENTARA! I SILVANU su kritikovali!

Published

on

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Glumica Tamara Dragičević koja se pre samo deset meseci porodila i drugi put postala majka u sredu 5. avgusta već je stala pred kamere i počela snimanje filma i serije „Toma“. U njemu će uz Milana Marića koji će nam dočarati legendu narodne muzike Tomu Zdravkovića oživeti lik Silvane Armenulić, koju u intervjuu za TV Ekran opisuje kao nežnu i emotivnu dušu. O tome koliko se pronašla u njoj i kako reaguje na pojedine kritike publike da ona i Milan, možda nisu najbolji odabir za ove role, Tamara bez dvoumljenja odgovara:

Pročitajte još HIT! Tihomir Stanić snima seriju NOBELOVAC o Ivi Andriću! Uloge dobijaju Dara Džokić, Branka Katić, a EVO ko će glumiti ANDRIĆA!

– Sigurna sam da je reditelj odabrao dobre glumce. Mirna sam i srećna u svojim scenama, a svaka vrsta kritike može da pomogne. Uostalom, i ilvana je svojevremeno kritikovana, a njena veličina je postala jasna tek nakon što nas je napustila. Svaka vrsta negativne kritike može da pomogne – smatra Tamara Dragičević, dodajući da joj je kod građenja njenog lika najvažnije da dočara Silvanu na pravi način, a ne da je iskopira.

Pročitajte još Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

Milan Marić Tamara Dragičević TOMA ZDRAVKOVIC

– Glumac ima veću slobodu kada se nađe u ulozi osobe koja više nije sa nama jere tada ne mora da podredi glumi preslikavanju, već ima veću kreativnu slobodu. Nisam imala mnogo audio i video zapisa o njoj, ali dovoljno je bilo to što sam osetila njenu suštinu. Silvana je nežna i emotivna duša. Svojim pesmama gađala je pravo u srce – poručuje Tamara, kojoj je omiljena Silvanina pesma, kako to otkriva – A što ćemo ljubav kriti. A odgovorila je na pitanje i ko do filmih Tome i Silvane bolje peva.

Pročitajte još OTKRIVAMO Evo KADA pada prva klapa filma ZLATNO DOBA! Pojedini glumci dobili KORONU…

– Milan Marić bolje peva od mene (smeh). Imao je i teži kasting – iskrena je glumica.

Foto Promo

Advertisement