Connect with us

Featured

OVOG popularnog glumca iz „Južnog vetra“ volećete i u novom filmu VIDEO

Published

on

Bugarski producent i glumac Aleksandar Sano je doživeo veliki uspeh u „Južnom vetru“ a srpska publika će ga voleti i u akcionom trileru „Divlji i srećni“.

Pročitajte još HIT! Prvo KOŠARE, a sada i ŽETVA! Miloš Biković snima još jedan FILM o stradanju SRBA na KOSOVU!

Sano je poznat domaćoj publici po ulozi Kosa u seriji „Balkanska mafija“ i po zapaženoj ulozi u popularnoj seriji „Južni vetar“.

Pročitajte još Aleksandar Radojičić za FILM i TV otkriva sve o filmu i seriji KOŠARE – Osećam se kao da sa BIKOVIĆEM SLUŽIM VOJSKU!

Glumac je postao popularan među srpskom publikom, a objašnjava da dobija mnoštvo poruka od fanove iz Srbije. Broj poruka i pratilaca mu je naglo porastao na društvenim mrežama nakon smrti njegovog lika u „Južnom vetru“.

Film „Divlji i srećni“ prikazuje Borjanu i Milu, koje su drugarice iz detinjstva i dve neustrašive devojke sa velikim snovima. Međutim, život im nije bio naklonjen i obe su postale osobe kakve ne žele da budu. Sve se promeni kada se Borjana zaljubi. Zbog novog dečka ona ukrade 30.000 leva iz sefa bogate porodice za koju radi, a to pokreće lavinu nesmotrenih odluka i nepredvidivih poteza.

Pročitajte još OTKRIJTE – Šta nas čeka u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE! Hoće li NADA IZGUBITI BEBU?

Foto Promo

Advertisement