Connect with us

Featured

Igra sudbine 125. epizoda – sreda, 12. avgust: Ada je u SMRTNOJ OPASNOSTI! Neko se sprema da je OTRUJE! A evo i KO!

Published

on

PROČITAJTE OBAVEZNO: IGRA SUDBINE – sledi VELIKI ŠOK! ADA Kanački postaje BESKUĆNICA!? SOFIJA joj UZIMA SVE! A evo i KAKO!

Nju je jednostavno nemoguće zaustaviti. Iako joj je Ada istrgla iz ruku kolekciju „Ada Kanački„, Sofija Šubarović uveliko priprema svoj novi projekat poznatiji kao „Radi o glavi“. I to čijoj? Naravno, Adinoj. Samo što je vešto eskivirala jednu opasnost, te na prevaru u svoj džep složila 100 hiljada Lukinih evra kojima je planirao da plati Sofijin skupocen prsten, a na njenu ruku stavila jeftinu bižuteriju, Ada mora ponovo da izbegava rafale.

PROČITAJTE JOŠ KONAČNO! Počinje snimanje filma JUŽNI VETAR 2! A evo i KADA! ZBOG korone glumci moraju da urade NEŠTO NEVEROVATNO. Otkrijte ŠTA!

Sofija joj sprema veliki udar. I u tome ima sveznika. Hoće li Božidarka pristati da otruje Adu? Saznaćemo u 125. epizodi serije „Igra sudbine“!

PROČITAJTE JOŠ HIT! JUŽNI VETAR 2 – UBRZANJE: Miloš Biković, Miodrag Radonjić i Jovana Stojiljković otkrivaju KAKO ĆE MARAŠ napustiti KRIMINAL!

Za to vreme u Pančetinom pansionu nizom slučajnosti isplivavaju istine. Nada je trudna i to sada znaju svi. Ali još nikome nije otac. Na zajedničkom ručku gde je tu vest čuo i Ivan, dolazi do incidenta. On traži da se odmah pozove deda Tića. Jer za njega nema sumnje – Strahinja je otac. To baš nije dobro primio Debeljko, jer on ne zna ko je otac. A svakako bi najmanje voleo da to bude Strahinja.

PROČITAJTE JOŠ TOP 20 nezaboravnih CITATA Srećka Šojića iz filma “Tesna koža” i serije “Bela lađa”, koje će vam naterati suze na oči! (VIDEO)

Mila će otkriti Nadinu tajnu i jeleni, a ona će odmah shvatiti – Strahinja je otac tog deteta.

PROČITAJTE JOŠ OTKRIJTE – Šta nas čeka u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE! Hoće li NADA IZGUBITI BEBU?

Za to vreme Sofija ne odustaje od planova. Traži da se otpuste Dijana Erski, Mila, pa na kraju čak i Debeljko. Nažalost, njene želje nisu uslišene. Luka će se uskoro naći u njenoj nemilosti. Ono što Sofija ne zna jeste da Dijana i Strahinja pripremaju PAKT. Ne piše joj se dobro.

PROČITAJTE JOŠ I Ognjen Amidžić u seriji PEVAČICA! A evo KOGA će GLUMITI poznati voditelj! Nećete VEROVATI!

Foto Prva

Advertisement