Connect with us

Featured

OTKRIVAMO! Počelo snimanje serije AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA, evo ko igra glavne uloge…

Published

on

AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA biće veoma zanimljiva, na momente tragična i poučna serija. Ovo je priča o savremenoj, urbanoj i modernoj Srbiji – Jelena Bajić Jočić.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Milica Pavlović OTKRIVA koja scena u seriji PEVAČICA je najviše PLAŠI!

Posle duge i temeljne pripreme, ovog vikenda u Beogradu počelo je snimanje serije “Azbuka našeg života”. Reč je o urbanoj i modernoj priči, koja nastaje po romanima Mirjane Bobić Mojsilović “Muška azbuka” i “Azbuka mog života”. Za režiju je zadužena Jelena Bajić Jočić, iza koje stoje uspešna serija “Psi laju, vetar nosi” i nagrađivan film “Led”.

PROČITAJTE JOŠ: Reditelj Filip Čolović OTKRIVA kada stižu KAMIONDŽIJE 3!

Serija se bavi problemima savremenog društva i ljudi koje srećemo na svakom koraku. To je kriza međuljudskih odnosa, srednjih godina, pa čak i identiteta. Sve to će biti ispričano kroz sudbinu jedne porodice.

PROČITAJTE JOŠ: Južni vetar 2 – KONAČNO POZNATO! Evo kada nas očekuje PREMIJERA FILMA! SNIMANJA se uskoro sele za HRVATSKU!

U planu je da se za dva meseca snimi 10 epizoda, u produkciji Telekoma Srbije i Contrast studios-a. Emitovanje serije “Azbuka našeg života” očekuje se sledeće godine, najverovatnije na jesen.

PROČITAJTE JOŠ: VOJIN ĆETKOVIĆ je morao da uradi OVO da bi igrao u filmu ZONA ZAMFIROVA

Rediteljka Jelena Bajić Jočić temeljno je pristupila i odabiru glavnih glumaca. I ovog puta publici će doneti nova lica. Kao što je to bio slučaj u filmu “Led”, gde je otkrila mladu glumačku nadu Momčila Otaševića.

Aleksandra Janković u seriji „Azbuka našeg života“ igra Vesnu

U glavnim ulogama gledaćemo Aleksandru Janković i Jadrana Malkoviča, koji će biti pravo osveženje za gledaoce. Oni će tumačiti glavni par Vesnu i Uroša. Aleksandru znamo iz serija “Selo gori, a baba se češlja”, “Ulica lipa”, “Budva na pjenu od mora” i “Košarkaši”. Jadran je nemački glumac našeg porekla i ovo će mu biti prva uloga u srpskoj seriji. Reč je o veoma uspešnom glumcu koji je radio na mnogim inostranim projektima.

PROČITAJTE JOŠ: Posle filma i serije TOMA stiže film SILVANA!

Ipak, ono što će damama svakako privući pažnju jeste fizički izgled Jadrana Malkoviča. Markantan, nabildovan i zgodan, sigurni smo da će Jadran i u Srbiji steći armiju obožavateljki. Uostalom, dame, uverite se i same. Bacite pogled na njegov instagram profil i recite nam da li je Jadran idealna zamena za zavodnike iz turskih telenovela?

https://www.instagram.com/p/Blfn2FfgEpX/?igshid=6deyoolsa4tf

Foto Promo / Instagram / Print sreen Youtube

Advertisement