Connect with us

Featured

Igra sudbine 137. epizoda – sreda, 2. septembar: Sofija izbacuje MAJKU iz KUĆE! Ali to nije SVE! Adi je PORUČILA OVO!

Published

on

OBAVEZNO PROČITAJTE Igra sudbine – šta nas očekuje u nastavku serije? Rađa se NOVA LJUBAV! KO će OSVOJITI srce LUKE KANAČKOG?

Može li biti uzbudljivije u novim epizodama serije „Igra sudbine„? Upravo te nove epizode dokazaće nam da može! Ono što nam donosi Igra sudbine 137. epizoda može se poistovetiti samo na naučnom fantastikom. A i to poređenje je PREMALO za ono što sledi.

Pročitajte još Milica Pavlović, junakinja serije PEVAČICA otkriva za FILM I TV šta joj se više dopada PEVANJE ILI GLUMA! Njen odgovor SVE je IZNENADIO!

Nakon što su je Mila, Nada, Jelena, Katarina i Pančeta saterale u ćošak, Sofija se odlučuje na drastičan potez. Cilj je ostati u igri. Ali hoće li „Igra sudbine“ imati razumevanja za Sofijine pokvarene namere? Naime, kada je shvatila da su raskrinkane, ona se baca na novi plan. Ona izbacuje majku iz kuće pretvarajući se da ništa ne zna o njenom vidovnjačkom angažmanu i otovoreno preti svima.

Pročitajte još Miloš Timotijević za FILM I TV OTKRIVA – Kakav je osećaj biti DEČKO Milice PAVLOVIĆ!

Hoće li joj ukućani poverovati? I što je još važnije hoće li joj Luka poverovati, budući da je u domu kanačkih on jedini koji joj „drži“ leđa? Šta je Sofija smislila? Koji će biti njen sledeći potez?

Pročitajte još Specijalni gosti u seriji AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA – Aljoša Vučković, Radoš Bajić, Mirjana Bobić Mojsilović i Igor Lazić NIGOR!

Foto Prva

Advertisement