Connect with us

Featured

Specijalni gosti u seriji AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA – Aljoša Vučković, Radoš Bajić, Mirjana Bobić Mojsilović i Igor Lazić NIGOR!

Published

on

Pročitajte još Miloš Timotijević za FILM I TV OTKRIVA – Kakav je osećaj biti DEČKO Milice PAVLOVIĆ!

Ekipa nove domaće serije „Azbuka našeg života“, koja u produkciji Contrast studija i Telekoma Srbije, a u režiji Jelene Bajić Jočić nastaje po romanima Mirjane Bobić Mojsilović “Muška azbuka” i “Azbuka mog života”, ugostila je danas novinare na setu u bašti poznatog beogradskog hotela Moskva. Novinari su imali priliku da posmatraju snimanja prvih kadrova serije čije je snimanje zvanično otpočelo samo dan ranije, ali i da saznaju nešto više o “Azbuci našeg života” u razgovoru sa glavnim glumcima, producentima, scenaristima i rediteljkom ovog projekta.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Milica Pavlović OTKRIVA koja scena u seriji PEVAČICA je najviše PLAŠI!

Azbuka našeg života je drugi projekat na kom Contarst Studios i Telekom Srbije uspešno sarađuju na obostrano zadovoljstvo koje je za nas još veće budući da na ovoj seriji radimo u godini kada naša produkcija obeležava 15 godina postojanja. Serija će se snimati 60 dana u Beogradu, Srbiji a možda i u regionu, ako nam to situacija bude dozvolila, a svih 10 epizoda gledaćemo naredne godine – poručio je Nedeljko Bajić koji će se u „Azbuci“ pojaviti i kao glumac, napominjući da ovaj projekat predstavlja simbiozu najboljeg što Contrast studio kao produkcija i Mirjana Bobić Mojsilović kao autor mogu da ponude, a to su, pre svega – autentičnost i iskrenost.

PROČITAJTE JOŠ: Južni vetar 2 – KONAČNO POZNATO! Evo kada nas očekuje PREMIJERA FILMA! SNIMANJA se uskoro sele za HRVATSKU!

U ime Telekoma Srbije kao koproducenta obratio se i Vladimir Lučić koordinator za internet i multimediju ove kompanije, poručivši da je saradnja sa Contrast studijom otpočela sa dokumentarnim serijalom „Srpski junaci srednjeg veka“.

– Veliko mi je zadovoljstvo što ovom serijom nastavljamo saradnju sa profesionalcima Contrast studija, kao i što smo posle niza trilera konačno spremni da ponudimo seriju nešto drugačijeg žanra. Tokom ove dve godine koliko se Telekom okrenuo kao proizvodnji serijskog programa i sa otvaranjem kanala Superstar postali smo pravi srpski HBO. Naši dalji planovi okrenuti su ka internacionalizaciji i prodaji serija u inostranstvu kako bismo proširili tržište i stvorili uslove za još veću produkciju – istakao je Lučić.

PROČITAJTE JOŠ: VOJIN ĆETKOVIĆ je morao da uradi OVO da bi igrao u filmu ZONA ZAMFIROVA

Mirjana Bobić Mojsilović po čijim su romanima nastale osnove za ovu seriju nije krila uzbuđenje zbog ekranizacije njenih romana.

Aleksandra Janković i Jadran Malkovič u glavnim ulogama serije AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA

– Piscu nikada nije lako da preda svoje delo u ruke scenariste koji njegove reči treba da pretoči u seriju. Međutim, ovog puta nisam imala nikakav strah jer je Jelena Bajić Jočić uradila sjajan posao i odlično se izborila sa veoma teškim zadatkom da čak dve knjige koje prate jednu istu temu spoji u radnju „Azbuke našeg života“ – rekla je Mojsilovićka, dok je scenaristkinja i rediteljka projekta otkrila da ideja za snimanje serije po ovim romanima postoji već dugo.

PROČITAJTE JOŠ: Posle filma i serije TOMA stiže film SILVANA!

– Od dana kada sam pročitala Mirjanine knjige videla sam potencijal u njima, i to upravo u tome što je reč o jednostavnoj priči o svakodnevnim problemima ljudi, koja sa sobom nosi jednu finu i suptilnu kritiku društva uz dozu dobronamernog cinizma – istakla je Jelena Bajić Jočić, zahvalivši se mladim kolegama Milici Jeftić i Borisu Grgureviću, koji su joj pomogli da sačuvaju duh Mirjaninih romana u seriji.

Serija se bavi problemima savremenog društva i ljudi koje srećemo na svakom koraku. To je kriza međuljudskih odnosa, srednjih godina, pa čak i identiteta. Sve to će biti ispričano kroz sudbinu jedne porodice.

Pročitajte još OTKRIVAMO! Počelo snimanje serije AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA, evo ko igra glavne uloge…

U glavnim ulogama gledaćemo Aleksandru Janković i Jadrana Malkoviča, koji će biti pravo osveženje za gledaoce. Oni će tumačiti glavni par Vesnu i Uroša. Aleksandru znamo iz serija “Selo gori, a baba se češlja”, “Ulica lipa”, “Budva na pjenu od mora” i “Košarkaši”. Jadran je nemački glumac našeg porekla i ovo će mu biti prva uloga u srpskoj seriji. Reč je o veoma uspešnom glumcu koji je radio na mnogim inostranim projektima. Uz glavni glumački par u seriji će glumiti Miona Marković, Đorđe Mišina, Nebojša Milovanović, Isidora Simionović, Anđelka Prpić, Anastasija Mandić, Nedeljko Bajić, Nela Mihailović, Miloš Đorđević i mnogi drugi, a kao gosti pojaviće se i Aljoša Vučlković, Radoš Bajić, Mirjana Bobić Mojsilović, i Igor Lazić Nigor.

Foto Contrast Studios, Facebook „Azbuka našeg života“

Continue Reading
Advertisement