Connect with us

Featured

Igra sudbine 137. epizoda – Mila je u ŠOKU! Aleksa je optužen za UBISTVO! Ali to nije SVE! Sledi JOŠ VEĆI ŠOK! Evo i KOJI!

Published

on

Pročitajte još Igra sudbine 137. epizoda – sreda, 2. septembar: Sofija izbacuje MAJKU iz KUĆE! Ali to nije SVE! Adi je PORUČILA OVO!

Broj „tikvi“, što bi naš narod rekao, koje su večeras pukle u seriji Igra sudbine ne može se izbrojati. Ali, da krenemo redom. I da vidimo koje će tek PUĆI!

Prva i najvažnija bila je „tikva“ lažne baronice Donke Desaeli kojoj je konačno glave došlo sve ono što je decenijama spletkarila protiv Kanačkih. Besna i ogorčena Lila, koja to možda jeste, a možda i nije htela, igrom sudbine gurnula je „tikvu“ odnosno glavu gospođe Donke pravo o ćošak stola. U nesvesti, Donki je preostalo samo da sačeka ishod fatalnog udarca – hoće li preživeti? Lila, međutim, nije čekala! Odmah je pozvala miliciju i sve prijavila.

Pročitajte još Milica Pavlović, junakinja serije PEVAČICA otkriva za FILM I TV šta joj se više dopada PEVANJE ILI GLUMA! Njen odgovor SVE je IZNENADIO!

Na Aleksinu nesreću, jer njegova „tikva“ je ta koja sledeća puca. Kad je od Ivana saznao da je ovaj Lili dao Donkinu adresu odmah je potrčao do baronice – pravo u ruke policiji koja ga hapsi i proglašava krivim. Dok se sve to dešavalo, Donka je još bila živa. Policajac je pozvao hitnu pomoć, ali već u sledećem kadru saznajemo da je Donka, ipak, mrtva, a da je Aleksa proglašen KRIVIM za NJENO UBISTVO!

OBAVEZNO PROČITAJTE Igra sudbine – šta nas očekuje u nastavku serije? Rađa se NOVA LJUBAV! KO će OSVOJITI srce LUKE KANAČKOG?

Lila trči kod Vukašina i sve mu priznaje. Ona je kriva. Ona je ubila Donku. Vukašin pokušava da je smiri, ali i ne sluti šta je to što će se dogoditi u nastavku serije. Za to vreme Aleksa se javlja Mili i sve joj otkriva. Mila je u šoku! Saznaje da je Aleksa u zatvoru i da je optužen za Donkino ubistvo.

Pročitajte još Miloš Timotijević za FILM I TV OTKRIVA – Kakav je osećaj biti DEČKO Milice PAVLOVIĆ!

U Adinoj kući haos je u punom jeku. Pančeta je spremna da očerupa novinarku koja je izmislila aferu oko Aleksinog pornića. Sofija proklinje Adu, a odmah zatim sledi i najveći ŠOK! Opalila je Luki šamar! Da li je to kraj njihovog lažnog braka? Kako će Luka reagovati na ovo? Hoće li se obistiniti njegova slutnja – pobiće se! Videćemo u narednoj epizodi serije Igra sudbine!

Pročitajte još Specijalni gosti u seriji AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA – Aljoša Vučković, Radoš Bajić, Mirjana Bobić Mojsilović i Igor Lazić NIGOR!

Foto Printskrin

Advertisement