Connect with us

Featured

STEFAN Trifunović OTKRIVA – Evo zašto će MOČVARA biti HIT SERIJA koju ćemo OBOŽAVATI!

Published

on

Uz Gorana Bogdana iliti inspektora Nikolu Krsmanovića, glumac Stefan Trifunović kao Nikolin kolega Boban „vodi“ radnju nove krimi serije Močvara koja nas vikendom zabavlja na čak dva kanala – Superstar TV i RTS. Drugačija, mračnija, za neke malo „teža za želudac“ za druge prijatno osveženje, Močvara je uzburkala domaću javnost. Trifunović u intervjuu za Kurir otkriva zašto će Močvara biti nova hit serija KOJU ĆEMO OBOŽAVATI!

Pročitajte još Miloš BIKOVIĆ – JUŽNI VETAR ne stvara KRIMINALCE! A EVO šta misli o tome što ga zovu NACIONALISTIM!

– „Močvara“ je i mračna, i prljava, i krije mnoge tajne. Svaki grad, gde god se nalazio, ima neku svoju boju, izgled, atmosferu, ali i mračne tajne mesta, kvartove, strašne priče. Tako i svaki čovek krije u sebi neku tajnu, ima neke grešne misli. Tako i ljudi u našoj močvari kriju tajne, bore sa iskušenjima, žudnjom, grehom. Možda su oni neki mračni i močvarni heroji, ali su heroji koji se bore protiv nečeg zlog i opasnog. Nije život torta sa šlagom, tako kaže Milena u „Šumi“. Kad sam dobio scenario, počeo sam da čitam, pročitao sam prvu, pa odmah drugu epizodu, pa treću, pa sam sipao piće, pustio pesme koje su u scenariju, i tako sam pročitao sve do kraja. Nisam mogao da ostavim nešto za sutra, toliko je to meni bilo uzbudljivo.

Pročitajte još HIT! Pogledajte kako je MILAN KALINIĆ odbranio PENAL na utakmici BORAC OSTRUŽNICA – Beograd KARABURMA i postao HEROJ DANA!

Šta nudi publici jedna ovakva serija i možete li s nekom svetskom da je uporedite?

– Mislim da nudi jednu novu priču, uzbudljiv triler, misteriju, nešto čemu će se vraćati i o čemu će se pričati. Ovo sigurno nije površna priča, niti je vesela španska serija, ovo je uzbudljiva priča u kojoj se traži serijski ubica, pa ko voli, neka gleda, i naravno da treba da kritikuje ili hvali, a kome je strašno, neka zaobiđe. Svakako verujem da će biti veliko osveženje i stvarno nešto novo.

Pročitajte još VRUĆE scene Gorana Bogdana i Marte Bjelice – “Močvara” na SUPERSTAR TV i RTS

Foto Promo

Advertisement