Connect with us

Featured

Glumica Matea Milosavljević, zvezda serije IGRA SUDBINE otkriva – OVO mrzim kod SOFIJE!

Published

on

Sofija Šubarević – ili je volite ili ne! Ili vam se dopada ili vam diže pritisak! Sa mnogim njenim odlukama i radnjama se nikako ne slažete, ali činjenica je da ne može da se živi bez nje. Može da nam služi kao uzor kako se ne treba ponašati, ali i kao lekcija da cilj ne bira sredstva. Sve prema ličnom nahođenju.

Publika je POLUDELA! Luka RACO i Olja LEVIĆ više NISU OMILJENI glumački PAR! Evo KO ih je SMENIO!

Sofija Šubarević iz TV novele “Igra sudbine”, rekli bi mnogi, prava je zlica, pokvarenuša, sponzoruša i osiona žena. Ona se retko kad smeje, a kad se i nazre osmeh, u njemu ima nečeg zmijskog te se treba plašiti otrova. Iz njenih očiju stalno se viri neka nova pakost ili ujudurma, ali ona je uz to izuzetno neodoljiva.

Sandra Bugarski je htela da ODBIJE ulogu PANČETE, a evo šta je RAZLOG!

Zamisao Žarka Jokanovića, scenariste “Igre sudbine”, kako bi Sofija Šubarević trebalo da izgleda, maestralno je dočarala sjajna Matea Milosavljević. Kao ni Sofijinom, tako ni Mateinom šarmu ne možemo odoleti. Ipak, njih dve su veoma različite. Matea je devojka koja ima veliku dušu, obožava pse, uvek ima vremena za prijatelje i porodicu. Nije joj teško da se po milioniti put slika sa fanovima koji čekaju ispred studija Smart produkcije. A kako je sama priznala nije joj lako da zaustavi smeh. Matei je najteže da obuzda smeh upravo u onim situacijama koje od nje zahtevaju ozbiljnost. Ko bi rekao?

IGRA SUDBINE u problemu zbog korone. OTKRIVAMO da li će biti PREKINUTO emitovanje serije!

– Ne volim kada moram da budem ozbiljna, to mi ne leži. A Sofija je uvek natmurena, oštra i namrgođena. I kada mi kažu da moram da se uozbiljim ja to uradim, ali sebi delujem neprirodno. Bez osmeha, to nisam ja – kaže Matea Milosavljević i dodaje da je vreme tokom vanrednog stanja provela sa svojom bakom, i da ga je iskoristila da radi na sebi. Čak ju je baka tokom policijskog časa naučila da štrika.

SAZNAJEMO Hoćemo li PONEDELJKOM ponovo gledati nove epizode serije IGRA SUDBINE?

Mateina baka i nije baš oduševljena, prema glumičinim rečima, ulogom Sofije Šubarević, ali shvata da je u pitanju samo lik iz popularne TV novele.

– Kada se vratim sa snimanja ona me pita da li sam opet imala scene u krevetu, pa kad joj kažem da nisam, ona se oduševi. Nisu joj te scene baš mile, ali šta je tu je – priznaje Matea.

Foto Printskrin

Advertisement