Connect with us

Featured

OLJA LEVIĆ uskoro stiže u seriju URGENTNI CENTAR. OTKRIVAMO u kojoj epizodi i KADA ćemo Milu GLEDATI kao doktorku! (FOTO)

Published

on

Olja Lević je široj publici najpoznatija kao Mila, junakinja serije “Igra sudbine”. Upravo je uloga ove požrtvovane i iskrene devojke zaslužna za njenu popularnost. Ali, pre nego što je postala zvezda ove telenovele, Olja Lević je snimila treću sezonu serije “Urgentni centar”.

Zapravo, baš na snimanju ove medicinske drame primetili su je producenti “Igre sudbine” i pozvali je na kasting. Namera im je bila da joj dodele lik glavne zloće, Sofije Šubarević.

Pročitajte još: TOP 3 NAJVEĆA IZNENAĐENJA u nastavku serije IGRA SUDBINE! Sofija postaje DOBRA, a ADA…

Međutim, svojim ljupkim izgledom opčinila je produkciju, koja joj je za drugi krug kastinga tražila da pripremi i ulogu Mile. I tako je na kraju postala junakinja “Igre sudbine”.

Olja Lević stekla je popularnost kao Mila u telenoveli „Igra sudbine“, a uskoro ćemo je gledati kao doktorku Tamaru Macanović u seriji „Urgentni centar“

Pročitajte još: OLJA LEVIĆ je jedna od najzgodnijih glumica, a tek da VIDITE njenu SESTRU! Kao da su BLIZNAKINJE! (FOTO)

U seriji “Urgentni centar” Olja Lević tumači doktorku Tamaru Macanović, koja će se uskoro pridružiti ostatku ekipe. Tačnije, Olja će se pojaviti u 39. epizodi, koja je na programu TV Prva u četvrtak, 10. decembra. I u belom mantilu gledaćemo je sve do kraja treće sezone, koja ukupno ima 70 epizoda.

Pročitajte još: Glumica Matea Milosavljević, zvezda serije IGRA SUDBINE otkriva – OVO mrzim kod SOFIJE!

– Igram pedijatra, doktorku Tamaru Macanović, i jedva čekam da vidim kako će taj lik izgledati. Tu ulogu dobila sam pre Mile, i igrala sam je od jula do novembra 2019. A kako je snimanje “Igre sudbine” počelo u oktobru, onda su mi se snimanja preklapala. Bilo mi je malo naporno, ali uživala sam – priča popularna mlada glumica.

Pre nego što je zaigrala u seriji “Urgentni centar”, Olja Lević je prošla medicinsku obuku

– Cela ekipa morala je da se upozna sa osnovim medicinskim pokretima. Doktorka Ivana bila je sa nama na setu kada su se snimale ozbiljnije scene poput operacija. Ona je sve vreme motrila na nas iza kamera i ukoliko nešto nije bilo dobro to je i ispravljala. Ceo proces rada na seriji “Urgentni centar” bio mi je zanimljiv. Doživljavala sam ga igru, kao kada smo bili mali i igrali se lekara, samo što je ovo na ozbiljnijem niovu – poručuje Olja Lević.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement