Connect with us

TV

„Srce zločina“ – utorak 17. novembar na RTS 1 od 22.40: Misteriozno ubistvo u kasarni na Topčideru

Published

on

„Srce zločina“ stiglo je do poslednje epizode u ovoj sezoni, a slučajevi Dade Vujasinović, Radovana Stojičića Badže, Zorana Todorovića Kundaka, Žike Petrovića, Branka Bulatovića, Nebojše Simeunovića, Milana Pantića, Boška Buhe izgleda da nisu ni blizu kraja. Prethodnih nedelja smo se podsetili ovih slučajeva, ali i stanja u politici, ekonomiji, novinarstvu, kriminalu u periodu od 1994. do 2004. godine

VUK KOSTIĆ drugi put OBOLEO od KORONE? ODLAŽE se snimanje serije UBICE MOG OCA?

– Na samom kraju, gledamo epizodu posvećenu slučaju koji je verovatno najviše potresao Srbiju, i izazvao najviše kontroverzi, dilema i sumnji – najavljuje autor serijala Veljko Medić.

OTKRIVAMO zašto je MILOŠ BIKOVIĆ visio iz HELIKOPTERA i rizikovao život! (VIDEO)

Petog oktobra 2004. godine u medijima se govorilo o godišnjici velikog protesta, o njegovim dobrim i lošim stranama. Toga dana Vojska Srbije i Crne Gore saopštila je da su vojnici Dražen Milovanović i Dragan Jakovljević poginuli u vreme obavljanja stražarske službe na Topčideru.

Stevan Piale, Luka iz serije IGRA SUDBINE se SKINUO do GOLE KOŽE! Žene će POLUDETI kada ga VIDE! Samo za PUNOLETNE

Ni 16 godina kasnije ne zna se kako su poginuli, a misterija obavija ceo slučaj. Vojni istražni organi tvrde da je jedan od vojnika ubio drugog i zatim izvršio samoubistvo. Nezavisna komisija, koju je formirala država, tvrdi da je gardiste ubio neko treći. Šta se dešavalo pre ovog zločina? Da li su gardisti videli nekoga ili nešto što nisu smeli? Šta se nalazilo u objektu koji su čuvali?

Ne propustite kraj ove sezone „Srca zlocina“ u utorak 17. novembra u 22.40 h na RTS 1.

Foto PROMO

Advertisement