Connect with us

Top Story

Ivan Bosliljčić NAPUSTIO “Urgentni centar” – Svim lekarima od srca hvala za trud i pažnju

Published

on

Ivan Bosiljčić, koji je svojim ulogama ostavlja trag kod publike, ipak se posebno, u poslednje vreme, izdvojio ulogom doktora Nemanje Arsića u medicinskoj drami “Urgentni centar”.

Igra sudbine donosi nam TRI VELIKA ŠOKA! ADA, ALEKSA i LUKA su na UDARU TRI ZLA! A evo O ČEMU JE REČ!

U medijima je Ivan Bosiljčić više puta izjavljivao da mu na snimanju treće sezone, koju upravo gledamo na Prvoj, nedostaju kolege Tamara Krcunović i Marko Janjić. Zajedno sa Ivanom Jevtovićem ovaj četverac činio je temelj “Urgentnog centra”. Praveći karijeru u Rusiji Bosiljčić je našao vremena za treću sezonu, a uz Milicu JanketićDanicu MaksimovićBojana Perića i Mišu Dragičevića bio je oduševljen što će ponovo raditi sa Slobodom Mićalović, posle punih deset godina, kao i što je deo ekipe i glumac mlađe generacije Milan Kolak.

Urgentni centar

OTKRIVAMO SVE o novoj domaćoj seriji KLAN! Pogledajte PRVI TREJLER (VIDEO)

Ipak, I pored svega toga Bosiljčić je odlučio da napusti “Urgentni centar”, a u epizodi u kojoj se vidi njegov odlazak bilo je veoma emotivno. Doktor Arsić pakuje u kutiju stvari iz svoje ordinacije, pre nego što ode, ali i fotografiju na kojoj sus vi glumci koji su ranije napustili seriju. Pakovanje fotografije nije bilo predviđeno scenarijem, ali je Bosiljčićeva ideja prihvaćena, pa se poznati glumac na taj način i simbolično oprostio od ekipe “Urgentnog centra”.

Serija KOSTI dobija NASTAVAK! U pripremi KOŽA! A evo i kada ćemo je gledati…

Za porta l“24/7” Ivan je preneo utiske i najznačajnije trenutke sa snimanja.

– Na snimanju serije bilo je i vrhunske igre, ali i novih saznanja o ljudima, zakonima, medicini. Nikada neću zaboraviti decu koja su prošla kroz ovo snimanje. Dok gledate moje scene sa mališanima, morate znati da tu glume nije bilo, svako od njih je mislio da sam pravi doktor, tekst koji smo izgovarali često je bio smišljen na licu mesta, uplakane sam stvarno smirivao, nestašne animirao igračkama. Neki su mirno spavali u kadru, a ekipa od preko trideset ljudi je šaputala i na prstima išla po studiju. I shvatio sam da se i mi, odrasli, kada odemo kod lekara, nekako smanjimo i nemoćni smo, kao deca pred novim pregledima i dijagnozama. Ovu ulogu posvećujem svim medicinskim radnicima koji su, bez obzira na preteške okolnosti u kojima rade, ostali nežni i pažljivi prema nama, našim roditeljima i našoj deci – rekao je Bosiljčić.

Izvor 24/7; Foto PROMO

Advertisement