Connect with us

Featured

Deo “Ami G Show” biće posvećen DŽEJU, a onda u studio dolaze i glumci serije “ZLATNI DANI”!

Published

on

Nova epizoda “Ami G Show” na programu je u utorak 8. decembra od 22.00 na Pinku. Autor i voditelj Ognjen Amidžić će u drugom delu emisije ugostiti glumačku ekipu serije „Zlatni dani“Tamaru Krcunović, Andriju Kuzmanovića, Marka Živića i Aleksandra Radojičića, dok će prvi deo emisije biti posvećen pevaču Džeju Ramadanovskom, koji je iznenada preminuo u nedelju.

Igra sudbine – 192. epizoda utorak, 08.decembar: ŠOK! Ministarka igra na kartu TRUDNOĆE

Estradu, ali i čitavu Srbiju i region duboko je potresla tužna vest da je Džej Ramadanovski preminuo. Džej je za sobom ostavio bogatu karijeru, neizbrisiv trag na muzičkoj sceni i najlepše balade. Neke od njih su „Nedelje“, zatim „Sunce ljubavi“, „Upalite za mnom sveće“, „Iznajmiću sobu s pogledom na te“, „Od ljubavi do mržnje“ i mnoge druge. Kroz prvi deo emisije „Ami G Show“, moći ćete da se podsetite svih Džejevih gostovanja u ovoj emisiji, brojnih anegdota, čuvenih pesama i njegove karijere, i života koji od detinjstva nije bio nimalo lak i kome je Džej uvek prkosio.

Džej Ramadanovski
Džej Ramadanovski Foto PRINTSKIN NOVA S

U nastavku emisije Ognjenu će se u studiju pridružiti ekipa serije „Zlatni dani“. Premijerno emitovanje zakazano je za 14. decembar u 20 časova na TV Pink. Serija će se emitovati od ponedeljka do četvrtka. Ovaj projekat izdavaja se u moru krimi i triler serija. Tvorci verujeu da će sasvim sigurno serija postati porodični rutal u domovima širom Srbije. O seriji će govoriti glumci Tamara Krcunović i Andrija Kuzmanović koji tumače par Macu i Laleta. A tu su i Aleksandar Radojičić i Marko Živić, koga ćete posle duge pauze gledati na malim ekranima.

Foto PROMO

Advertisement