“Kamiondžije d.o.o.” – 3. epizoda (RTS 1, 20.05): Šta je to u košnicama?

Kamiondžije doo 3. epizoda

Na programu RTS 1, 30. decembra od 20.05, je treća epizoda serije “Kamiondžije d.o.o.”. Serija je nastala u produkciji Javnog servisa Srbije , a izvršni producent je “Nira Pro”.

Pročitajte još “Kamiondžije d.o.o.” – 2. epizoda (RTS 1, 20.05): Baja i Žića postaju ortaci!?

Baja i Žića su nabavili kamion koji je sada u njihovom vlasništvu. Čekaju na svoje prve mušterije. Dobijaju angažman da penzioneru presele nameštaj.

Pročitajte još Klan – 4. epizoda: ŠOK i PAŠA prave svoj KLAN! Ko će sve biti deo njihove FIRME?

Baja i Žića uradili su posao. Prevezli su i istovarili nameštaj. Nose  taj nameštaj uz velike i strme stepenice, ali se ispostavlja da penzioner nema novca da im plati selidbu. Tu je i sledeći posao. Trabalo bi da prevezu košnice sa pčelama. Ubrzo shvataju da u tim košnicama nisu – pčele. A u još veću nevolju Baja i Žića upadaju kada shvate da im je neko ukrao – kamion. Preostaje im da, kako znaju i umeju, taj kamion vrate! Jer, kakvi su oni to autoprevoznici bez kamiona.

Kamiondžije doo 2. epizoda

Prema scenariju Gordana Mihića „Kamiondžije d.o.o.“ režirao je Filip Čolović. Glavne uloge u seriji igraju Nenad Jezdić i Tihomir Stanić. U ovoj epizodi igraju i Paulina Manov, Branislav Zeremski, Iva Ilinčić i Nela Mihajlović.

U ovom serijalu, od 20 epizoda, glavni likovi su Baja i Žića. Još se pojavljuju i Žićina žena Dara, Žićin tast Grča Jarac, Darina sestra Seka i dve nesuđene Bajine supruge Silvana i Đerasima. U seriji se ukupno pojavljuje oko stotinu glumaca. Svi oni doprinose da “Kamiondžije d.o.o.” bude zaista prava humoristična serija.

Pročitajte još Danas je moćna ADA KANAČKI, alfa i omega serije IGRA SUDBINE, a evo kako je Milica Milša izgledala kao DEVOJČICA!

Serija je nastala u produkciji RTS-a, a izvršni producent je Nebojša Garić –  Nira Pro.

  • Reditelj: Filip Čolović
  • Direktor fotografije: Gojko Despotović
  • Scenograf: Aleksandra Cvijanović
  • Kostimograf: Nevena Milovanović
  • Kompozitor: Vladimir Petričević
  • Montažer: Bojan Filipović

Foto PROMO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK