Connect with us

TV

U Novu 2021. godinu uz Pink: Dobra muzika i omaž Džeju!

Published

on

Pink poziva svoje gledaoce da budu odgovorni i da u najluđoj noći ostanu kod kuće. Oni će se potruditi da uz tradicionalno „Pinkovo novogodišnje narodno veselje“ od 20.00 zaista i bude – veselo! I ove godine obećavaju dobru zabavu, pop i folk zvezde koje će zapevati najveće hitove, ali i poseban segment posvećen preminulom pevaču Džeju Ramadanovskom!

Doček Nove 2021. godine na RTS – 31. decembar od 21.00

Na sceni će svoje najveće hitove otpevati folk pevači Zlata Petrović, Saša Matić, Mitar Mirić, Dragan  Kojić Keba. Zatim Vera Matović, Vanesa Šokčić, Mina Kostić i Ljupka Stević. Od  bendova tu su „Tropiko“ i  „Magla“. A čućemo i pevače kao što su Ljuba Aličić, Aca Lukas, Snežana Đurišić, Sandra Afrika i mnogi drugi. Osim legendarnih hitova narodne i zabavne muzike, svaki pevač izvešće i nekoliko svojih pesama, koje su trenutno veoma slušane i popularne.

Prva televizija- Dve Marije odbrojavaju do 2021.

U 2020. godini izgubili smo mnogo poznatih ličnosti, a iznenadna smrt Džeja Ramadanovskog duboko je potresla čitavu estradu. Zbog toga je TV Pink odlučila da jedan segment u „Pinkovom novogodišnjem narodnom veselju“ bude posvećen upravo Džeju – njegovi prijatelji, naši vrsni muzičari, izvešće neke od njegovih najvećih hitova i još jednom nas podsetiti na to da je ostavio neizbrisiv trag na muzičkoj sceni.

Poznati pevači pevaju pesme Džeja Ramadanovskog

Saša Matić otpevaće pesme „Violino moja vilo“, „Zrno mudrosti“ i „Živote ženo bez morala“. Aco Pejović izvešće pesme „Iznajmiću sobu s pogledom na te“ i „Dunav laže“. Numere „Vetrovi me lome“, „Dogodine biće“ i „Zar ja da ti brišem suze“ otpevaće Dragan Kojić Keba. Pesme „Upalite za mnom sveće“ i „Ugasila si me“ otpevaće Zlata Petrović, inače jedna od njegovij najbližih prijateljica. Dok će Vanesa Šokčić otpevati čuvene pesme „Lubenica“ i „Ko se s nama druži“. Acko Nezirović otpevaće „Idi iz mog grada“ i „Tri duga proleća“. Mina Kostić pesme „Nedelja“ i „Život kratko traje“.

Pinkovo novogodišnje narodno veselje

URGENTNI CENTAR – Sezona 3, Epizoda 46 – ŠOK! Marti puca VODENJAK na ulici, a nema ko da joj pomogne! HOĆE li bebe PREŽIVETI?

Zoran Jagodić Rule podsetiće vas na pesme „Gde je ljubav naša“ i „99 žena“, dok će zajedno sa Minom opevati legendarni duet „Slavija“. Na sceni ćete videti i mlade pevače: Stevana Anđelkovića koji će izvesti pesme „Čestitka manje“ i „Još me bude misli lude“. Bane Mojićević će opevati pesme „Učini nešto za moju mladost“ i „Budim se često po noći“. Pinkova zvezda Miloš Radovanović otpevaće „1, 2“, „Idi jer neko čeka na tebe“ i „Ljubav je lasta“. Sa Pinkove scene čuće se i pesme „Sunce ljubavi“, „Uspeo sam u životu“, „Od ljubavi do mržnje“, „Noćas mi se ne spava“ i mnoge druge.

Uz sve izvođače, na sceni će u novogodišnjoj noći biti i članovi kulturno-umetničkih društava, kao i nezaobilazni trubački orkestar.

Budite i ovog puta uz Pink i „Pinkovo novogodišnje narodno veselje“. U četvrtak 31. decembra u 20.00 i uđite u 2021. godinu uz najbolju muziku i najveće zvezde na ovim prostorima.

Foto PROMO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement