Connect with us

Featured

Igra sudbine 206. epizoda – ŠOK! Pančeta OTKRIVA zbog koga je postala PROSTITUTKA! OVO niko nije OČEKIVAO!

Published

on

Šokovima nema kraja u najpopularnijoj i najgledanijoj telenoveli na malim ekranima! Igra sudbine 206. epizoda u prazničnom duhu donosi nam mnogo uzbuđenja uz koja čemo ući u Novu godinu. A ulazimo na VELIKA VRATA.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – 205. epizoda: Konačno otkrivamo – U kakvoj su TO VEZI PANČETA I MINISTARKA! Pašćete U NESVEST!

Zvonimir će sa ponosom pokazati Bruneru i Matiji video snimak otete i vezane Une. Ali to nije kraj planovima koje je u svom bolesnom umu isplanirao za sirotu devojku. Brunerov bolesni um spreman je na sve i svašta.

Pročitajte još Olja Lević PRIZNALA zahvaljujući ČEMU je dobila ulogu MILE u seriji IGRA SUDBINE! OVO NIKO nije OČEKIVAO!

Dijana na sve načine pokušava da sazna šta je uzrok tuče Pančete i ministarke. Njenu znatiželju teško će zadovoljiti bilo kakav polovičan odgovor. Međutim, ni sama ne zna da se moli pred pogrešnom crkvom.

Pročitajte još Danas je moćna ADA KANAČKI, alfa i omega serije IGRA SUDBINE, a evo kako je Milica Milša izgledala kao DEVOJČICA!

Vidno iznervirana i potrešena onim što se dogodilo u “Biznis klubu” Pančeta mora otvori dušu, ili će pući. Ovo je najveća tajna u njenom životu i neće više moći da je nosi sama na svojim plećima. Za osobu od poverenja koji će saznati sve o njoj, ona sasvim logično bira Tiću. Njemu se ispoveda i priznaje mu da polusestri, a to je ministarka, i majci nikada neće oprostiti to što su je gurnule u prostituciju! ​

Pročitajte još Jelena Karleuša i Marija Šerifović spremaju IZNENAĐENJE za Novu godinu na TV Prva. Evo o čemu je reč!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement