Connect with us

Featured

„Kamiondžije d.o.o.“ – 8. epizoda: Zar OPET iza rešetaka!?

Published

on

Na programu RTS 1, 6. januara od 20.05, je osma epizoda serije „Kamiondžije d.o.o.“. Serija je nastala u produkciji Javnog servisa Srbije, a izvršni producent je „Nira Pro“.

“Kamiondžije d.o.o.” – 7. epizoda: Ko su sumnjivi tipovi koji jure Baju i Žiću?

Baja i Žića se dogovaraju kako da se otresu tovara – plastičnih lutki. Za taj posao dobili su puno novca. Pa ipak roba koju prevoze je niske vrednost. To kod njih dvojice budi baš veliku sumnju.

Dok se dvoume kako da postupe zaustavlja ih saobraćajna patrola. Momci u plavom ih privede u stanicu jer su u rustinskoj kontroli u kamionu pronašli rashodovani ručni bacač. To oružje je vlasništvo njihovog prijatelja Bate Krnjajića.

Žiću i Baju, prema proceduri, proveravaju u policijskoj stanici. S druge strane, Žićinoj svastiki Seki u posetu je stigao muž. On na sve načine pokušava da Seku nagovari da ide sa njim u Nemačku.

Jelena Stupljanin, zvezda serije KAMIONDŽIJE D.O.O. – Evo čime je moja SEKA začinila čorbu BAJI i ŽIĆI!

Prema scenariju Gordana Mihića „Kamiondžije d.o.o.“ režirao je Filip Čolović. Glavne uloge u seriji igraju Nenad Jezdić i Tihomir Stanić. U ovoj epizodi igraju i Paulina Manov, Branislav Zeremski, Dubravko Jovanović i Jelena Stupljanin.

Kamiondžije 7. epizoda

U ovom serijalu, od 20 epizoda, glavni likovi su Baja i Žića. Još se pojavljuju i Žićina žena Dara, Žićin tast Grča Jarac, Darina sestra Seka i dve nesuđene Bajine supruge Silvana i Đerasima. U seriji se ukupno pojavljuje oko stotinu glumaca. Svi oni doprinose da “Kamiondžije d.o.o.” bude zaista prava humoristična serija.

Serija je nastala u produkciji RTS-a, a izvršni producent je Nebojša Garić –  Nira Pro.

Milena Božović, junakinja serije KLAN OTKRIVA TAJNU – EVO ZAŠTO je JUCA postala ŠOKOVA “CUPI”?

  • Reditelj: Filip Čolović
  • Direktor fotografije: Gojko Despotović
  • Scenograf: Aleksandra Cvijanović
  • Kostimograf: Nevena Milovanović
  • Kompozitor: Vladimir Petričević
  • Montažer: Bojan Filipović

Foto PROMO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement