Connect with us

Featured

„Kamiondžije d.o.o.“ – 19. epizoda: NAPETO! Baja sa Žićinom SVASTIKOM. Ima li šta od te PRIČE?

Published

on

“Kamiondžije d.o.o.” na programu su RTS 1, 21. januara od 20.05. I todevetnaesta epizoda. Serija je nastala u produkciji Javnog servisa Srbije, a izvršni producent je „Nira Pro“.

“Kamiondžije d.o.o.” – 18. epizoda: Grča je smislio NOVU SPLETKU! Evo ŠTA će ŽIĆA morati da uradi za 10.000 EVRA!

Žićin tast, Grča, uprkos brojnim ljubavnim neuspesima, ne odustaje od romantičnih veza. Grča je uspeo da se upozna sa Đerinom tetkom, Milicom. I negudo zatim odlučio i da se  oženi sa njom. Žića sa porodicom dolazi na Grčinu i Miličinu svadbu. Baja je takođe došao na svadbu. Tu se sreće sa Đerom. Baja razgovara sa Đerom, koja mu kaže da je kukavica, jer nije smeo u potpunosti da iskaže emotivnu naklonost prema njoj. Ona je odlučila da ode u Ameriku. Razočarani Baja najviše vremena na svadbi provodi sa Žićinom svastikom, Sekom.

Kamiondžije

Prema scenariju Gordana Mihića „Kamiondžije d.o.o.“ režirao je Filip Čolović. Glavne uloge u seriji igraju Nenad Jezdić i Tihomir Stanić. U ovoj epizodi igraju i Paulina Manov, Branislav Zeremski, Jelena Stupljanin, Miloš Vlalukin, Bojana Kovačević, Jelica Sretenović i Danina Jeftić.

ŠOK! Goran Bogdan KRVAV i sa MODRICAMA – U ZATVORU! O čemu je REČ?

U ovom serijalu, od 20 epizoda, glavni likovi su Baja i Žića. Još se pojavljuju i Žićina žena Dara, Žićin tast Grča Jarac, Darina sestra Seka i dve nesuđene Bajine supruge Silvana i Đerasima. U seriji se ukupno pojavljuje oko stotinu glumaca. Svi oni doprinose da “Kamiondžije d.o.o.” bude zaista prava humoristična serija.

IGRA SUDBINE: Sledi NAJVEĆI ŠOK! SOFIJA hoće DA UBIJE ADU? A evo i KAKO!

Serija je nastala u produkciji RTS-a, a izvršni producent je Nebojša Garić –  Nira Pro.

  • Reditelj: Filip Čolović
  • Direktor fotografije: Gojko Despotović
  • Scenograf: Aleksandra Cvijanović
  • Kostimograf: Nevena Milovanović
  • Kompozitor: Vladimir Petričević
  • Montažer: Bojan Filipović

Foto PROMO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement