Connect with us

Featured

ŠOK! Goran Bogdan KRVAV i sa MODRICAMA – U ZATVORU! O čemu je REČ?

Published

on

Nakon velikog uspeha sa serijom „Močvara“, i uloge za pamćenjeu filmu „Otac“ kojim je uzburkao javnost i pokrenuo mnogobrojna socijalna pitanja, Goran Bogdan krajem prošle godine odbrojao je poslednje dane na setu serije „Vreme zla“. Adaptaciju romana Dobrice Ćosića iza  koje kao autor stoji Goran Šušljik, kako je za sada planirano, gledaćemo ove jeseni na kanalu Nova S.

Pročitajte još IGRA SUDBINE: Sledi NAJVEĆI ŠOK! SOFIJA hoće DA UBIJE ADU? A evo i KAKO!

Radnja serije od 15 epizoda  smeštena je između dva svetska rata, a deo i na sam početak Drugog svetskog rata. Glavni tok radnje baziran na romanu „Vernik“, serija se bavi i događajima u romanima koji su mu u trilogiji prethodili  – „Otpadnik“ i „Grešnik“.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! KRAJ LJUBAVI? Strahinja je OBOŽAVA, ali NADA VOLI DRUGOGA! NJEGOVU sliku drži IZNAD KREVETA! O kome je REČ?

– Stilski i idejno „Vreme zla“ se razlikuje od „Korena“ jer govori o jednoj drugoj temi – o porodici koja se sada raspada zbog jedne čudne, nadahnute vere u bolji svet. Na putu te vere i nade, porodica i društvo se raspadaju, a i svet se raspada jer dolazi Drugi svetski rat – objasnio je Šušljik svojevremeno za Danas.

Pročitajte još KLAN (druga sezona) – U nastavku sledi OTMICA POZNATOG srpskog BIZNISMENA? Otkrijte O KOME JE REČ!

U središtu priče su članovi porodice Katić (Vukašin, Milena, Ivan), braća Bogdan i Vladimir Dragović, Miško, Nađa i Bora Luković te Petar Bajević. Ćosićeve junake na malom ekranu dočaraće nam Goran Bogdan, Nebojša Dugalić, Goran Šušljik, Nada Šargin, Radovan Vujović, Žarko Laušević, Andrej Šepetovski, Sergej Trifunović, Nataša Ninković, Isidora Simjonović, Boris Isaković, Voja Brajović i Svetozar Cvetković.

Pročitajte još  IGRA SUDBINE: HIT! Stevan Piale OTKRIVA – EVO kada će Luka OSTAVITI SOFIJU!

Zahvaljujući društvenim mrežama, možemo zaviriti na završne kadrove serije i van redovnih novinarskih poseta, a Goran Bogdan je sa obožavaocima podelio i utiske sa seta. Tako ga možemo videti u prilično neprepoznatljivom izdanju – krvavog, u modricama i u zatvorskoj ćeliji. Samo ovaj mali online upad na set serije obećava nam da će „Vreme zla“ biti dosledan nastavak „Korena“.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Continue Reading
Advertisement