Connect with us

FILM

ŠOK! Evo KO će zameniti RIALDU KADRIĆ ŠEBEK u roli MARIJE u filmu LUDA GODINA!

Published

on

Glumica Rialda Kadrić Šebek, koja nas je prerano napustila pre tri dana u 57. godine u Atini, trebalo je ovog leta da snima 11. nastavak filma iz serijala „Žikina dinastija„.

Pročitajte još Milica Milša: TOP 10 činjenica koje NISTE znali o čuvenoj ADI KANAČKI! Sa Vukašinom i pre IGRE SUDBINE! A evo i KAKO!

U projektu „Luda godina„, nastalom po scenariju Milene Marković, čuvena Marija trebalo je da posle tri decenije ponovo igra ulogu koja joj je obeležila karijeru i nastavi saradnju Nikolom Kojom i svojim partnerom Vladimirom Petrovićem.

Producent ovog ostvarenja i vanredni profesor na Fakultetu dramskih umetnosti Milan Todorović kaže da će se snimanje nastaviti po planu.

– Trenutno mi se i ne radi taj film bez nje, ali verujem da bi i ona volela da ga realizujemo. „Luda godina“ će svakako biti posvećena sećanju na Rialdu i nadam se da će opravdati očekivanja koja je ona imala. Mnogo mi je žao što neće biti s nama – kaže Todorović.

On objašnjava da nijedna druga glumica neće zameniti koleginicu koja je iznenada preminula.

– Rialda je bila Marija i taj lik neće igrati niko drugi. Kako će se to u priči rešiti ne znam, trenutno ne mogu da razmišljam o tome – iskren je producent.

Pročitajte još ŠOK! Nada i Strahinja UMIRU?! EVO šta ih ČEKA u nastavku serije IGRA SUDBINE!

Smrt glumice, koju su voleli od Vardara do Triglava, i za njega je bila šokantna vest.

– Veoma me je potresla i rastužila vest o iznenadnoj smrti Rialde Šebek. Još uvek sam u neverici. Bila je izuzetno prijatna osoba i svaki razgovor s njom je odisao značajem čak i kad su to bile neke kratke razmene poruka – seća se Milan.

On objašnjava da su zajedno radili na liku Marije i spremali se za snimanje u Atini.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Hoće li se snimati DRUGA SEZONA serije TAJNE VINOVE LOZE?

– Upoznali smo se kad sam joj ponudio da ponovo igra Mariju u nastavku „Ludih godina„. Iako se povukla iz sveta glume pre skoro 30 godina, pristala je da se vrati jer joj se jako dopao projekat, na moju veliku radost. Zajedno smo kreirali lik Marije, odnosno kakva bi ona bila danas. Rialda je imala fenomenalne ideje za lik i moja najveća radost vezana za razvoj filma bila je u vezi s Marijom i Bobom i njihovim odnosom. Najpoznatiji par stare Jugoslavije je bio integralni deo povratka „Žikine dinastije“. Ova vest me je uzdrmala pre svega zbog gubitka divne osobe, s kojom sam redovno bio u kontaktu. Nedostajaće i u životu i u budućem filmu – zaključio je Todorović.

Pročitajte još ŠOK! Strahinja ODBRUSIO NADI! Nećete verovati ŠTA JOJ JE REKAO!

Izvor Kurir

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement