Connect with us

Featured

Tajne vinove loze, epizoda 12: Paun UPADA Veri u kuću, hoće li joj NAUDITI? Vuk i Jelena se RAZVODE!

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 12 na programu je u utorak (2. februara) od 21.00 na Superstar TV i u četvrtak (4. februara) od 20.05 na RTS 1.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u novim epizodama serije IGRA SUDBINE – Luka gubi PAMĆENJE, Ada KAN HOLDING! Sofija im OTIMA SVE!

Paun je došao u Verinu kuću. Ona zazire od nasilne Paunove prirode i šalje svojim sinovima poruku da što pre dođu kući.

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandar Srećković Kubura: Paun je ODVRATAN i tek će da bude ZAO! Evo ZAŠTO ćete ga još više MRZETI!

Paun hoće da upozori Veru da Vuk nije baš tako pozitivan lik kao što ona misli. Nakon što stignu Verini sinovi, Marko i Nemanja, Paun napušta Verinu kuću, a da joj nije rekao zašto mu je Vuk sumnjiv.

PROČITAJTE JOŠ: BAGRINA – Saznajte SVE o vinu koje je nadahnulo seriju “Tajne vinove loze”

Vuk se sretne sa suprugom, Jelenom. Pita je zašto mu nije odgovarala na pozive. Ona mu odgovori da namerno nije htela da mu se javi. Htela je malo da se opusti.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Sloboda Mićalović se pojavila u kvizu SLAGALICA i iznenadila SVE! Pogledajte KAKO!

Vuk ima nešto važno da joj saopšti. Zna da ga ona više ne voli, da više nema zajedništva među njima i da je bolje za njih dvoje da ne žive više zajedno. Razvod je na pomolu, ali šta će na to da kaže Radule?

PROČITAJTE JOŠ: Marko Vasiljević OTKRIVA – Samo zbog JEDNE ŽENE glumi u seriji TAJNE VINOVE LOZE! A EVO I KOJE!

U popularnoj domaćoj seriji “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement