Connect with us

Featured

Igra sudbine 227. epizoda – ŠOK! Aleksa i Luka će se POTUĆI? Donka je U PROBLEMU!

Published

on

Igra sudbine 227. epizoda dovešće prilično napetu situaciju do kulminacije. Luka je u besu počinio veliku glupost. Da li će zažaliti zbog toga tek ćemo videti. Sad je najvažnije da ne počini još neku. A upravo toga se svi plaše.

Pročitajte još Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! Višnja je UDATA! A evo i ZA KOGA! Od njega se PLAŠI CELA SRBIJA!

Niko ne može da veruje kakav je haos Luka napravio nakon saznanja da su Ivan i Ada u vezi. Dok se Mila brine zbog onoga što bi Aleksa mogao da uradi, Ivan se pribojava Lukinog sedećeg koraka, a Adine reči ne uspevaju da ga umire.

Pročitajte još TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u novim epizodama serije IGRA SUDBINE – Luka gubi PAMĆENJE, Ada KAN HOLDING! Sofija im OTIMA SVE!

Svi znaju koliko je Lukin organizam slab, i koliko malo je potrebno da bi se njegovo zdravlje urušilo poput kule karata. Da li će se to i dogoditi?

Pročitajte još  ŠOK! Strahinja ODBRUSIO NADI! Nećete verovati ŠTA JOJ JE REKAO!

U Klubu, Cole seda za Donkin sto i vrlo jasno joj stavlja do znanja da zna u šta je upletena. Aleksa ulazi u kafanu i tamo zatiče pijanog Luku, zaslepljenog besom…​​ Kuda će nas ovaj susret povesti u nastavku serije? Da li će tolika napetost prerasti u konačni obračun između dva “brata”, ili će se njih dvojica napokon pomiriti?

Pročitajte još Tajne vinove loze – Gledaj SVE epizode ONLINE! A evo i KAKO!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement