Connect with us

TV

Paulina Manov, zvezda KAMIONDŽIJA otkriva – Zbog TOME ZDRAVKOVIĆA sam promenila BOJU KOSE! A evo i ZAŠTO!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Proslavila se ulogom Sonje u filmu „Apsolutnih sto“ uz Vuka Kostića, a ulogom u TV drami „Čorba od kanarinca“ sa Nebojšom Ciletom Ilićem je televizijsku publiku potpuno kupila. Naravno reč je o sjajnoj glumici Paulini Manov. Nedavno smo je gledali kao Daru u seriji „Kamiondžije d.o.o.“ na RTS, a sada na Pinku u „Nek ide život“ kao Silvanu. Uskoro ćemo je gledati i u filmu i TV seriji „Toma“ koju režira Dragan Bjelogrlić, a u kojoj Paulina tumači lik supruge Tominog doktora. Za Film&TV Paulina otkriva detalje o ovim ulogama.

Pročitajte još MOJ ROĐAK SA SELA je jedna od NAJGLEDANIJIH serija, a NEĆETE VEROVATI zašto je prekinuta! ŠOKIRAĆETE SE!

Likove iz „Kamiondžija d.o.o.“ gledaoci su prihvatili na prvu loptu. Šta mislite zašto?

– Mislim da je razlog zbog kojeg je ljudi vole, kao i sve likove iz „Kamiondžija d.o.o.“, to što su u pitanju likovi koji oslikavaju onog jednostavnog, običnog čoveka koji živi danas pored nas i u nama. Ti naši likovi umeju da pogreše, ali umeju i da pruže izvinjenje. Umeju da oproste, da vole, oni veruju u bolji život, u bolje sutra, a prepoznajemo ih u svojoj okolini.

Pročitajte još Glumac Branislav Jerković OTKRIVA SVE o novim epizodama serije TAJNE VINOVE LOZE: Evo šta je DUŠAN spremio VUKU i ANJI!

Kako vam se sad čini Dara?

– Mislim da bi bilo bolje da neko drugi kaže kako vidi Daru, nego da je ja karakterišem. Daru doživljavam veoma autorski, jer sam dosta ideja za taj lik crpla iz svog iskustva. Dara je stub kuće, ona je neko ko vodi računa o svemu u porodici, koja drži sve konce, ali iz pozadine. Ona je kao i većina žena, supruga i majki u našoj zemlji. Jaka i odlučna, ali puna ljubavi i razumevanja. Veoma sam zadovoljna kako je sve urađeno i što smo napravili seriju bez kriminala, koju može da gleda cela porodica. Serija odiše ljudskošću, podseća na neka lepa vremena, budi nostalgiju za njima. Mi smo se oslonili na ljubav, porodične vrednosti, razumevanje za drugog, pomaganje onima kojima je pomoć potrebna.

Pročitajte još ŠOK! Ada Kanački će doživeti OGROMNU PROMENU u novim epizodama serije IGRA SUDBINE! EVO o ČEMU JE REČ!

Ovih dana vas gledamo i u seriji „Nek ide život“ na Pinku. Tu ste sušta suprotnost Dari, pa kakva je Silvana?

– Srećna sam što su se obe uloge pojavile u isto vreme, pa gledaoci mogu da uporede i likove koje igram, a i mene kako se snalazim u tim ulogama. One su sušta suprotnost. Meni kao glumici to izuzetno prija, jer mogu da pokažem dijapazon svojih glumačkih mogućnosti. Silvana je jedna luckasta umetnica koja živi sa mamom i mlađim bratom, ima sklonosti ka umetnosti i oženjenim muškarcima. Njen moto je „Ja hoću kako ja hoću“. Vedrog je duha i sjajno se uklapa u tu porodicu Savković čiji je član. Iako su oni neka vrsta negativaca mislim da će je publika veoma voleti. Njihovi nestašluci i snalaženja su veoma prepoznatljivi, ali i komični ujedno.

Pročitajte još  Dragan Nikolić odigrao ŽOTU u seriji “Selo gori, a baba se češlja”, nakon što su ulogu ODBILI ovi glumci!

„Nek ide život“ snimana je pretprošlog leta, „Kamiondžije d.o.o.“ prošlog leta, da li se time objašnjava i vaša promena boje kose?

– Moj dugogodišnji zaštitni znak je crvena boja kose, ali prvenstveno je zbog uloge u filmu i seriji „Toma“ došlo do te vizuelne promene. Meni su promene zanimljive. Svaku promenu na sebi sagledavam na poseban način i uživam u njoj. Silvana je crvenokosa, Dara brineta sa trakom u kosi. Čini mi se da je najteže promenu doživeo moj sin, koji mi je posle farbanja rekao da želi da mu vratim njegovu mamu.  Čini mi se da određen vizuelni identitet ograničava glumca, jer kao što mi tražimo različite uloge, tako i reditelji traže različite izglede. Mislim da ovakve promene svima idu na ruku.

Pročitajte još HIT! Evo KOJA poznata PEVAČICA je ODBILA glavnu ulogu u seriji PEVAČICA i ZAŠTO!

Spomenuli smo film i seriju „Toma“, dokle se stiglo sa tim?

Paulina-Manov

– Za mene je snimanje gotovo. U seriji igram suprugu lekara Tome Zdravkovića, a partner mi je sjajni Petar Benčina. Doktorova žena je izmišljen lik, nastao u fikciji autora serije.

Pročitajte još  VAŽNO! Serija TAJNE VINOVE LOZE – MENJA TERMIN! Saznaj KADA i GDE će se EMITOVATI!

Foto FilmITv/Promo

Advertisement