Connect with us

Top Story

Tajne vinove loze, epizoda 18: Vera SAZNAJE istinu o Teodorinoj SMRTI! Evo ŠTA joj se dogodilo…

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 18 na programu je u sredu (10. februara) od 21.00 na Superstar TV i od 20.05 na RTS 1.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – TOP 5 NAJVEĆIH tajni TAJNE VINOVE LOZE: KO je UBIO TEODORU?

Inspektor Molnar dolazi u Lininu kuću sa nalogom za pretres. Želi da ispita Ivana o slučaju Kristine, ali utom stiže Vuk koji insistira da on i Lina prisustvuju saslušanju.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze – OTKRIVAMO: Hoće li Marko i Anja OSTATI ZAJEDNO? Da li je Anja VUKOVA ĆERKA?

Ivan kaže Molnaru da se njegova komunikacija sa Kristinom svodi na nekoliko razmenjenih poruka, što on verovatno zna jer su mu Radulovi ljudi dali njegov telefon.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 16: Anja SAZNAJE da joj je Marko BRAT! Zoran OTKRIVA ko je UBIO Teodoru. REČ je o…

Vuk objašnjava inspektoru da se Ivan zaljubio u Kristinu, ali da nije znao kakve su joj namere. Obećava mu, ukoliko mu se ona bude javila, da će ga obavestiti o tome.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 17: ŠOK! Vera SAZNAJE da su Vuk i TEODORA bili u TAJNOJ VEZI! EVO da li je Vuk UBIO Teodoru…

Nakon što su proveli noć zajedno, Vuk poziva Jelenu da izađu na ručak. Raspoloženje će mu splasnuti kada mu Ruža kaže da je Jelena odnela Radulu telefon u bolnicu, što ovoj polazi za rukom.

PROČITAJTE JOŠ: Višnja iz serije IGRA SUDBINE konačno RAZJASNILA veliku ZABUNU! A evo o ČEMU JE REČ! Sad je SVE JASNO!

Besan, Vuk pita Ružu o čemu je razmišljala kada telefon nije sklonila. Pita je da li se to ona zaljubila u Radula, jer je počela čudno da se ponaša. Govori joj da se vrati u bolnicu i uzme mu telefon.

PROČITAJTE JOŠ: Marko Vasiljević OTKRIVA – Da li mu je smetalo što mu je SLOBODA MIĆALOVIĆ majka u seriji TAJNE VINOVE LOZE!

Vera je postala opsednuta Teodorinim slučajem. Želi pošto-poto da sazna istinu. Paun joj govori da pokidan lančić, koji su pronašli kod Teodore, pripada Vuku. Ona mu ne veruje, tvrdi da je lančić Zoranov. Ali, on joj pokazuje skorašnju Zoranovu fotografiju na kojoj ima lančić.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Ko je GLUMICA koja igra LINU u seriji Tajne vinove loze?

U podrumu svoje kuće, Vera pronalazi fasciklu sa nalazima obdukcije. Saznaje da je Teodorin otac pokrenuo privatnu istragu i sa papirima odlazi kod lokalnog lekara da joj protumači nalaze. On joj govori da se Teodora udavila, ali da je neko pokušao da je zadavi pre nego što je onesvešćena pala u vodu. Vera odlučuje da pokrene svoju istragu o Teodorinoj smrti.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK – IGRA SUDBINE: VUKAŠIN ima ŽENU! A evo i KO je ONA! Iznenadićete SE!

Jović nema mira što je Anja u Negotinu. Zove Marka i, pod izgovorom da Francuzi žele da ubace neke novine u proizvodnju vina, nameće se da im dođe u posetu. Anja je poludela kada je to čula, jer ne želi više da ga vidi.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 10 NAJPOPULARNIJIH srpskih GLUMACA u prethodnoj deceniji. NEĆETE VEROVATI KO je u TOP 3!

Kristina se pojavljuje na Ivanovom prozoru. Moli ga da joj nabavi 300 evra. On joj obećava da će pronaći novac i da će joj ga doneti sutra na zakazanom mestu. Njih dvoje se ljube za rastanak.

PROČITAJTE JOŠ: Dara iz Jasenovca opet NA METI američkih kritičara. Jasenovac nazvali logorom za Jevreje, a ne za SRBE! EVO šta su još IZMISLILI!

Zoran sanja kako je pokušao da spase Teodoru od čoveka koji ju je davio, ali da ga je on snažno udario kamernom u glavu.

U popularnoj domaćoj seriji “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement