Connect with us

Featured

Tajne vinove loze, epizoda 34: Anja će UNIŠTITI Jovića! A evo i KAKO!

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 34 prikazuje se premijerno u nedelju (28. februara) od 21.00 na kanalu Superstar TV.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 33: Vuk je ponovo u PROBLEMU! Sloba je iznenada PREMINUO, ili je možda ubijen?

Paun poziva Veru i kaže joj da je on i dalje spreman da pusti Vuka na slobodu. Pod uslovom da raskrsti sa njim za sva vremena.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Zarić, junakinja serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA: EVO zašto je Jelena ZLA i koji je njen NAJVEĆI STRAH!

Jelena priprema proslavu povodom TV premijere svogdokumentarnog filma o njoj. Radule negoduje, jer mu se ne dopada Primož, govori za njega kako se na kilomentar vidi da je “smrad”. Jelena ga pita kako to nije primetio da mu je bivši zet smrad. Međutim, Radule staje u Vukovu odbranu.

PROČITAJTE JOŠ: Nećete VEROVATI kako su JUNACI serije TAJNE VINOVE LOZE izgledali kao DECA! (FOTO i VIDEO)

Na kraju se ispostavilo da je Radule bio u pravu. Primož je u dokumentarcu ismejao Jelenu pred svih njenim prijateljima.

Marko se sastaje sa Daretom. Ovaj ga moli da odustane od plana protiv Pauna, ali Marko mu govori da neće. Još mu traži pištolj.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE biće novi DŽEJMS BOND! A evo i KO MU POMAŽE da DOBIJE TU ULOGU!

Radule angažuje ljude da kidnapuju Jovića. Nakon što su ga istukli i stavili mu crnu vreću na glavu, odvode ga u neko industrijsko postrojenje. Tamo ga uz pretnju pištoljem prisiljavaju da se seti šta je to uradio da bi mu se svetili.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 241. epizoda – Sofija je TRUDNA? Luka postaje OTAC?

Unezveren od straha, Jović priznaje sva svoja nedela. Čak i da je spavao sa maloletnicom! On ne sluti da iz prikrajka Anja sve snima telefonom. Nakon što sazna da mu je ona napravila sačekušu, Anja mu postavlja ultimatum. Želi da da ostavku na mesto direktora vinarije, da joj prepiše svoj deo vlasništva i da se zauvek izgubi iz grada.

PROČITAJTE JOŠ: Strahinja iz IGRE SUDBINE ima jednu VELIKU TAJNU zbog koje bi mogao da RASKINE SA NADOM! Evo o čemu je REČ!

Nakon što je doživela nervni slom zbog Primoža, Jelena je uništila pola kuće. Međutim, u tom haosu i beznađu konačno uspostavlja vezu sa ćerkom. Prvi put njih dve, pod dejstvom alkohola, postaju bliske.

Marko odlazi na primopredaju između Pauna i Beriše. Nedaleko od mesta njihovog sastanka, Marko počinje da snima telefonom…

PROČITAJTE JOŠ: HIT! ŠTA nas očekuje u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE – ADA dobija novog MOĆNOG neprijatelja? A evo i KO JE ON!

Anja saznaje šokantne vesti. Vlasnik deonica vinarije Tomović nije Jović, već njegova žena Danica.

U popularnoj domaćoj seriji “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement