Connect with us

Top Story

Igra sudbine 245. epizoda – ŠOK! Luka SAZNAJE da su Sofija i Matija u vezi! Sledi HAOS

Published

on

“Igra sudbine” u petak, 5. marta, kada je na programu 245. epizoda, donosi veliku buru. Više ništa neće biti isto nakon što neke tajne isplivaju na videlo, a evo o čemu se radi!

PROČITAJTE JOŠ: ZVANIČNO JE! IGRA SUDBINE dobija još 100 novih epizoda! Ali, to nije sve…

Sofija je izgubila tlo pod nogama kada je saznala da joj je još jedan plan propao. Razgoropađena, ona uleće kod Matije u kancelariju. Više ne može da trpi neuspehe i odlučuje da digne sve u vazduh.

PROČITAJTE JOŠ: SAZNAJ sve o DRUGOJ SEZONI serije TAJNE VINOVE LOZE: Zašto je Nenad UBIO Teodoru? Da li će Žuti UBITI Vuka? Nemanja završava u ZATVORU?

Ne videvši Luku, koji se sagnuo da dohvati telefon sa poda, Sofija nasrće na svog ljubavnika. Preti mu da će svima sve reći o njihovim planovima i o njihovoj tajnoj vezi.

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandar Đurica, ubica iz serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA: Evo ZAŠTO je NENAD spalio VERIN VINOGRAD!

Sada Luka postavlja pitanja! Posle svega što je čuo, on želi da otpusti Matiju iz firme. Ali, u tome ga sprečava majka. Ada ima svoje razloge zašto želi još da drži sestrića pod budnim okom.

PROČITAJTE JOŠ: TAJNE VINOVE LOZE – OTKRIVAMO: Evo KO će u VERIN i VUKOV život pretvoriti U PAKAO! ON je glavni ZLIKOVAC druge sezone!

Zvonimir dolazi u posetu Matiji i saopštava mu da je “viđen za odstrel”. Sofija je u nervnom rastrojstvu…​

Glavne uloge igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement