Connect with us

TV

Ljubav ispod zlatnog bora – epizoda 3: Bojana saznaje pravu ISTINU o IVANU! I neće joj se DOPASTI!

Published

on

Druga epizoda serije Ljubav ispod zlatnog bora ljubavnom četvorougla dodala je nove prilično oštre ćoškove. Saznali smo da je Bojana spremna da oprosti Marku i da deo krivice za njihov brodolom pronalazi i u sebi. Ipak, da li su ti razlozi dovoljni da ponište činjenicu da ju je Marko prevario. Još kad bi Bojana znala sa kime?

Pročitajte još Aleksandar Đurica, ubica iz serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA: Evo ZAŠTO je NENAD spalio VERIN VINOGRAD!

Ali… Na to otkriće još ćemo pričekati. Bojana je trenutno zauzeta drugim problemima. Za početak, Ivan joj nudi poslovnu priliku. I to kakvu. Da otvori kliniku u njegovom hotelu. Naravno, ima uslov – da raščisti sve svoje emotivne probleme, jer, kako kaže – u novi posao ne ulazi se sa prljavom prošlosti.

Pročitajte još TAJNE VINOVE LOZE – OTKRIVAMO: Evo KO će u VERIN i VUKOV život pretvoriti U PAKAO! ON je glavni ZLIKOVAC druge sezone!

Bojani je to veoma zanimljiva ponuda, ali šta ona zaista zna o Ivanu.

Ubrzo će neki Ivanovi njemu bliži prijatelji Bojani signalizirati da su on i njegova porodica, svojevremeno bili umešani u prilično mutne radnje. Pominje se i šverc oružja. Donkele to i Bojana naslućuje, iako je opčinjava njegova harizma. Uprkos svemu, Ivan i dalje odoleva pritiscima kriminalaca koji žele da otmu Božaninu zemlju i da na njoj sagrade spa. Nešto u njemu ne dozvoljava mu da ispadne nečovek prema bakici. A i bakica se razume u matematiku.

Pročitajte još ZVANIČNO JE! IGRA SUDBINE dobija još 100 novih epizoda! Ali, to nije sve…

Marko ne odustaje. Bojana mu se mora vratiti, a u tome računa na Danicu. Danica u ulozi mirotvorca pokušava da sakupi što više informacija korisnih za obe strane. Dok igra za obe strane, njena budućnost je na sigurnom putu. Ipak, jednom će istina izaći na videlo.

Foto Promo

Advertisement