Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE donosi NOVE OBRTE: Sofija je TRUDNA! Evo kako će Adi i Luki ZAGORČATI ŽIVOT…

Published

on

“Igra sudbine”, trenutno najgledanija domaća serija, daleko je od poslednje epizode. Mada je prvobitno zamišljeno da telenovela ima oko 170 nastavaka, zbog velike popularnosti nekoliko puta je produžavana.

PROČITAJTE JOŠ: Lidija Vukićević igra MINISTARKU u seriji IGRA SUDBINE, a njen OTAC je bio ugledan POLITIČAR! EVO kako su IZGLEDALI njeni RODITELJI!

Tako ćemo se, umesto u planiranih 307 epizoda, sa omiljenim junacima družiti u još 100 epizoda. A ne sumnjamo da će autorski tim na čelu sa scenaristom Žarkom Jokanovićem dodatno zakomlikovati radnju. Sa ciljem da nas drži prikovane za mali ekran u narednih šest meseci.

PROČITAJTE JOŠ: KAMIONDŽIJE D.O.O. EKSKLUZIVNO: Evo kada počinje snimanje DRUGE SEZONE!

Ada je konačno uspela da razvede Sofiju od Luke i uništi joj planove. Manekenka je najpre bila besna što je ispala iz igre. Htela je da se osveti svima, pogotovo Matiji i sudiji koji ju je izdao. Ali, upala je u depresiju. Nije želela nikog ni da vidi ni da čuje. I taman kada se činilo da su joj sve lađe potonule, majka će joj vratiti veru u pobedu.

PROČITAJTE JOŠ: TAJNE VINOVE LOZE – TOP 10 NAJVAŽNIJIH pitanja DRUGE SEZONE: Jelena kreće na RUŽU? Marko NAPUŠTA VERU?

Božidarki se usladio život na visokoj nozi, pa se potrudila da njena ćerka dođe u situaciju da zatrudni. Planirala je da joj na taj način učvrsti brak sa Lukom. Videli smo da je redovno bušila Lukine kondome. Mada se protivila ideji da zatrudni sa Lukom, Sofija će sada biti Božidarkin dužnik ukoliko test za trudnoću bude pozitivan.

PROČITAJTE JOŠ: Sloboda Mićalović kakvu NE POZNAJTE: PIJE, IGRA na stolu, PUCA iz pištolja! Ovim je dokazala da je IZVANREDNA glumica (VIDEO)

Postoje velike šanse da se ovo i dogodi, jer je to jedino oružje sa kojim bi mogla da pobedi Adu. Ona želi bogatstvo porodice Kanački, a trudnoća će joj biti glavni adut da do njega i dođe. Sve i da nije trudna, ne sumnjamo da bi se Sofija poslužila i lažima kako bi ostvarila svoj pakleni plan.

PROČITAJTE JOŠ: SAZNAJEMO: Evo KADA počinje snimanje druge sezone serije TAJNE VINOVE LOZE!

I glumica Milica Milša nagovestila je nedavno da se Adi sprema neko zlo. “Nešto strašno će joj se dogoditi, što će iznenaditi gledaoce”, izjavila je poznata glumica. Ono što bi Sofija mogla da uradi jeste da se vrati u vilu Kanački. I to kao apsolutna gazdarica.

PROČITAJTE JOŠ: Ivan Bosiljčić OTKRIVA sve tajne serije RANJENI ORAO: Zbog ovog sam završio u URGENTNOM CENTRU!

A možda joj u tim planovima pomogne i Bruner. On se strašno razočarao u Adu kada je saznao da je sa Ivanom u vezi. Nemac strpljivo čeka u zasedi i sprema osvetu. Sofija bi mogla da mu posluži da Adi zada konačan udarac… Ono što je sigurno, zanimljivi obrti tek nam slede!

Foto Promo Prva

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement