Connect with us

FILM

HIT! Miloš Biković poslao EMOTIVNU poruku DARI IZ JASENOVCA! Pogledajte VIDEO!

Published

on

Mlada glumica Biljana Čekić, zvezda filma Dara iz Jasenovca susrela se danas sa predsednikom Republike Srbije, čija je bila počasna gošća.

Pročitajte još Dejan Karaklajić, autor serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA za FILM I TV: Evo ZAŠTO smo UBILI KRISTINU!

Tokom boravka u glavnom gradu Srbije, Biljana je izrazila želju da upozna Miloša Bikovića. U međuvremenu, Miloš je Čekićevoj poslao video poruku, kojom je Biljana bila oduševljena.

– Hvala ti što si mi ulepšao dan, godinu, život. Miloše, volim te,hvala na svemu (i dalje ne verujem)… – napisala je devojčica na svom Instagram profilu.

Pročitajte još Branislav Jerković OTKRIVA – Da li se JOVIĆ VRAĆA u drugoj sezoni serije TAJNE VINOVE LOZE?

A Miloš je Biljani rekao sledeće:

– Draga koleginice Biljana. Želeo bih ovog puta da te pozdravim, da ti kažem da mi je žao što danas nisam uspeo da svratim da se vidimo, jer nisam u Beogradu. I nadam se da ćemo se uskoro upoznati,videti i sresti. Druga stvar, želeo bih da ti čestitam na filmu. I treća stvar i nadam se da ćemo se uskoro sresti u kadru, jer verujem da ćeš imati uspešnu glumačku karijeru i da ćemo uskoro negde zaigrati zajedno. Veliki pozdrav za tebe – rekao je Biković u video poruci.

Pročitajte još Ivana Živković za FILM i TV OTKRIVA: Šta je zajedničko TEODORI, seriji TAJNE VINOVE LOZE i filmu MARATONCI TRČE POČASNI KRUG!

Inače, Biljana je ranije izjavila da planira da se bavi glumom.

Pročitajte još URGENTNI CENTAR – Sezona 3, Epizoda 47 – ŠOK! Omiljena koleginica tragično će NASTRADATI!

– Planiram da nastavim da se bavim glumom. Ovo je zaista bilo predivno iskustvo i volela bih da imam priliku da zaigram u još nekom filmu. San mi je da imam filmsku karijeru – rekla je Biljana

Šta je Miloš Biković poručio Biljani Čekić, pogledajte na snimku.

Izvor Telegraf.rs

Advertisement