Connect with us

Top Story

Radio Mileva 4. epizoda: Mileva i Sonja TRAŽE Nataliji DEČKA – na internetu!

Published

on

“Radio Mileva” je nova domaća humoristička serija, koju radnim danima gledamo na RTS 1. U petak, 12. marta, na programu je 4. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PEVAČICA uskoro STIŽE na TV, a Milica Pavlović OTKRIVA da li će se pojaviti u 2. SEZONI. EVO kada POČINJE snimanje!

Sonja pravi video priloge za svoj jutjub kanal, ali njena baka, Mileva, misli da je ona šizofrenična. Nikako ne može da razume zašto priča sama sa sobom dok gleda u mobilni telefon.

PROČITAJTE JOŠ: KALJAVE GUME – OTKRIVAMO: Hoće li biti DRUGE SEZONE? Robert i Vesna se spremaju za HOLIVUD!

Sonjina majka, Natalija, oduzme ćerki mobilni telefon, jer je dobila jedinicu iz Fizike. Sonju ne zanima škola, već želi da napravi karijeru na internetu.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Nenad se VRAĆA u drugoj sezoni serije TAJNE VINOVE LOZE? Da li je TO MOGUĆE?

Mileva smatra da je Natalija nervozna zato što nema muškarca pored sebe. Sonja misli da bi mogla da napravi aplikaciju pod nazivom – “Upoznavanje”.

PROČITAJTE JOŠ: Otkrivamo SVE o drugoj sezoni serije TAJNE VINOVE LOZE: Evo KOLIKO epizoda će imati nastavak!

Tamo bi postavila Natalijine fotografije u ponudu za susrete sa muškarcima koji se prijave. Ali za tu akciju joj je potreban mobilni telefon.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVENO: Evo KOLIKO su novca zarađivali glumci serije TAJNE VINOVE LOZE – PO EPIZODI! ŠOK!

Sinopsis: Komedija „Radio Mileva“ prati svakodnevicu Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom. Mileva je glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Penzionerka koja je radni vek provela u ulozi sekretarice predsednika Opštine na šta je izuzetno ponosna. Samouverena, energična, namazana, žena koja ima sve informacije, žena za sve vremena, snalažljiva i oštroumna. Ćerka Natalija je njen antipod. Profesor Srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, jedna neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera, radi za male pare u školi gde nema ni pun fond časova…

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – PINK pokreće STRIMING PLATFORMU sa 500 serija i 8.000 filmova! A evo i KADA!

Režiju humorističke serije „Radio Mileva“ potpisuje Elmir Jukić. Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kris Gavrić, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement