Connect with us

Top Story

Kalkanski krugovi 2. epizoda: Dejan SREĆE Veru, SIMPATIJU iz mladosti. Velibor KRIŠOM odlazi u ZABRAN. Šta li tamo RADI?

Published

on

“Kalkanski krugovi” su nova domaća serija, koju od 13. marta premijerno pratimo, vikendom u 21.00, na kanalu Superstar TV. U nedelju, 14. marta, na programu je 2. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Počinje serija PORODICA – A evo i kada i na kom kanalu! Pogledajte EKSKLUZIVNO TREJLER!

Nakon što Mionin problematični bivši dečko, Bojan, pokuša da je odvede iz Dola u Beograd, Miona staje na očevu stranu. Ona odlučuje da ostane u Dolu.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO Miodrag Ćertić, reditelj i autor serije KALJAVE GUME za FILM I TV: KAKO su ROBERT i VESNA spojili AMERIKU i SRBIJU, i čeka li ih SREĆAN KRAJ?

Stric Velibor počinje da se neobično ponaša i da krišom odlazi u šumu Zabran.

Dejan se posle mnogo godina ponovo susreće sa svojom simpatijom iz mladalačkih dana, Verom. Ona je sada seoska učiteljica i glavna protivnica Maksinih sumnjivih planova za izgradnju hotelskog kompleksa.

PROČITAJTE JOŠ: OLGA ODANOVIĆ za FILM I TV OTKRIVA – Evo na KOGA me podseća RADIO MILEVA! Nije ZLATANA, a ni MILIJARDA!

U međuvremenu, Miona i Maksin sin, Stefan, počinju da provode vreme zajedno.

Radnja serije “Kalkanski krugovi” bavi se odnosima između dve važne porodice za selo Dol — Petrovića i Đorđevića. Istorija sukoba dveju familija seže sve do početka 20. veka, ali živopisno selo Dol vešto krije tajnu čuvanu decenijama. Priča nas vodi kroz flešbekove na početak prošlog veka u trenutak koji će se pokazati kao ključan za razrešenje nekih važnih motiva likova.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Miloš Timotijević i Milan Marić, zvezde serija BESA i DRŽAVNI SLUŽBENIK u kvizu POTERA!

Poreklom iz Dola je glavni junak serije Dejan. Кako bi odvojio ćerku Mionu od lošeg društva u Beogradu, Dejan odlučuje da pobegnu iz grada i problema sa kojima nisu mogli da se izbore. U selu pak otkrivaju i deo porodične istorije koju su njihovi preci želeli da sakriju. Još jedan od važnih likova “Кalkanskih krugova” takođe je i Dejanov stric Velibor.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Šta se dešava sa filmom i serijom KOŠARE? Da li je snimanje KONAČNO NASTAVLJENO?

Autorska ekipa je na čelu sa scenaristom Đorđem Milosavljevićem, dok je reditelj Milan Karadžić. Uloge su poverene Vojinu Ćetkoviću, Žarku Lauševiću, Ivani Zečević, Nataši Ninković, Nini Janković Dičič i drugima poznatim imenima našeg glumišta.

Drugu epizodu serije “Kalkanski krugovi” možete pogledati i u nedelju, 21. marta, od 20.05 na RTS 1.

Foto Firefly

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement