Connect with us

Featured

Serija Porodica: OTKRIVAMO kako je Boris Isaković postao SLOBA! POGLEDAJTE proces NEVEROVATNE transformacije!

Published

on

Serija “Porodica”, dugo očekivana serija, osim uzbudljive priče na gledaoce će ostaviti snažan utisak i kada je reč o transformaciji glumaca. Posebnu promenu lika doživeo je glumac Boris Isaković kome je poverena uloga Slobodana Miloševića.

PROČITAJTE JOŠ: POGLEDALI SMO prve DVE epizode serije PORODICA, a ovo je TOP 5 RAZLOGA zbog kojih je VI – NE SMETE PROPUSTITI! Sloba je samo UVOD!

Kada se rade serije zasnovane na istorijskim događajima, pogotovo onim novijeg datuma, gledaoci ih sa nestrpljenjem iščekuju. Žele da vide postoje li sličnosti glumaca sa stvarnim likovima, i da li su ih verodostojno glumački izneli.

PROČITAJTE JOŠ: Vanja Knežević održala LEKCIJU Karleuši! Publika OGORČENA na “DIVU”! Evo šta pišu O NJOJ! (VIDEO)

Serija Porodica Boris Isaković kao Slobodan Milošević
Serija „Porodica“: Boris Isaković je četiri sata tokom 20 dana snimanja provodio u šminkernici kako bi postao Slobodan Milošević

Na pretpremijeri prve dve epizode serije „Porodica“, kojoj je prisustvovao FILM i TV, uvereli smo se da su šminkeri odradili sjajan posao. Lana Rakanović i Sendi Kumalakante imale su težak zadatak, da od Isakovića naprave nekadašnjeg predsednika Jugoslavije. I u tome su uspele. Sloba će na pet epizoda “oživeti” na malom ekranu.

PROČITAJTE JOŠ: Dragana Mićalović, UNA iz serije IGRA SUDBINE se UDAJE? Evo ŠTA ona KAŽE…

– Materijal smo jedva nabavili iz Londona, jer se sve dešavalo usred opšteg zatvaranja celog sveta usled pandemije. Sam proces apliciranja maske trajao je četiri sata, i tako 20 dana, a naš radni dan je imao 17 sati. Imali smo dosta sreće sa vremenom, jer toplota nije prijatelj ni šminki, a kamoli maski, ali smo nekako izbegavali vrućinu. Počinjali smo veoma rano, a kada smo snimali u julu i avgustu, radili smo uglavnom noću, tako da nam je sve išlo u prilog – otkrili su maskeri za jedan beogradski list.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Stiže nova domaća serija RATNE PRIČE SA KOŠARA! A evo i KADA!

– Tokom snimanja cela ekipa se već bila navikla da je Boris Sloba i svi smo ga oslovljavali sa “predsedniče”. Prava potvrda da smo uradili nešto dobro, došla je kada smo snimali scene sa statistima, koji su svi bili oduševljeni – ispričali su za “Kurir”.

Serija Porodica Boris Isaković kao Slobodan Milošević 02
Serija „Porodica“: Šminkeri kažu da su postali svesni da su uradili odličan posao tek kada su statisti ugledali Borisa Isakovića kao Slobu. Oduševili su se!

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO SVE o DRUGOJ SEZONI serije IGRA SUDBINE – Sofija više NIJE najveći NEPRIJATELJ ADE KANAČKI!

Mini-serija “Porodica”, koju potpisuju Telekom Srbija i produkcija Firefly, istovremeno će biti emitovana od 29. marta svakim danom na Superstar TV u 20.00 i na RTS 1 od 20.50.

Foto Promo / IMDb

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement