Connect with us

Featured

OTKRIVAMO – Da li će VANJA KNEŽEVIĆ biti VRAĆENA u ZVEZDE GRANDA? Hoće li biti VELIKOG PREOKRETA?

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Subota veče je već godinama unazad rezervisana za muzičko takmičenje „Zvezde Granda“. Uz nove pevačke nade i talente, žiri ovom šouu daje posebnu draž. I tako je svake subote. Među njima jednakima, jedna članica žirija posebno se ističe. I nije teško pogoditi ko je to. Jelena Karleuša.

Pročitajte još Serija Porodica: OTKRIVAMO kako je Boris Isaković postao SLOBA! POGLEDAJTE proces NEVEROVATNE transformacije!

Cele prošle nedelje vodio se pravi mali rat na društvenim mrežama između Jelene Karleuše i kandidatkinje Vanje Knežević. Komentar članice žirija pogodio je kandidatkinju i rasplakali je na sceni Zvezda Granda. Fanovi jedne i druge ukrstili su svoje tastature i rat je počeo. Oni koji Karleušu smatraju divom i zvezdom obrušili su na one kojima se dopada mlađana Vanja. A onda su pale i teške reči. Pozivi na nasilje, ružne reči, kletve samo su deo živopisnih komentara i jedne i druge strane. Svemu tome na put je stala Grand produkcija. Rat je okončan diskvalifikacijom Vanje Knežević, a sve prema propozicijama takmičenja.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo KAKO je trebalo PRVO da se zove serija KALKANSKI KRUGOVI i po ČEMU je dobila IME!

– Napominjemo da će i u budućnosti svaki kandidat biti automatski diskvalifikovan, ko zarad ličnog nezadovoljstva, opcije „share“, „repost“ i „retweet“, koristi u svrhu podržavanja i podstrekivanja bilo koje vrste nasilja, a koji za cilj imaju da ugroze bezbednost našeg žirija – deo je zvaničnog saopštenja „Grand produkcije“. – Odluku o diskvalifikaciji Vanje Knežević doneli smo nakon što je utvrđeno da se oglušila o sve gore navedeno, te je na svojim socijalnim mrežama šerovala sadržaj, koji poziva na nasilje.

Pročitajte još POGLEDALI SMO prve DVE epizode serije PORODICA, a ovo je TOP 5 RAZLOGA zbog kojih je VI – NE SMETE PROPUSTITI! Sloba je samo…

Tako je ove subote, kao da se ništa nije deslo, nastavljen peti krug takmičenja za ovu sezonu. Jelena Karleuša komentarisala je i kandidate, ali i kolege iz žirija. Sa Đorđem Davidom upustila se u ozbiljnu prepirku. Počelo je komentarima o kandidatima čiji su mentori, a onda su prešli i na međusobni okršaj. Ni jedno ni drugo nisu popuštali, ali je JK, kako smo i navikli, morala da da zadnju reč.

Pročitajte još Vanja Knežević održala LEKCIJU Karleuši! Publika OGORČENA na “DIVU”! Evo šta pišu O NJOJ! (VIDEO)

https://www.youtube.com/watch?v=TVnGjANZ3IU

Bilo kako bilo, takmičenje se nastavlja, neki su ispali odmah, mnogi bili u baražu, pa ispali tada, a neki su se direktno plasirali u nastavak takmičenja. Neki su dobili pohvale, neki osude, ali nije bilo suza, nije bilo „ratovanja“. I ponovo se potvrdila ona naša stara „svakog čuda tri dana dosta“. Pitali smo u „Grand produkciji“ da li će zbog brojnih komentara publike u kojima su gledaoci masovno stali na Vanjinu stranu i podržali mladu pevačicu, a osuli drvlje i kamenje po DIVI, možda razmisliti i eventualno promeniti odluku?

Pročitajte još Dragana Mićalović, UNA iz serije IGRA SUDBINE se UDAJE? Evo ŠTA ona KAŽE…

– Stav „Grand produkcije“ iskazan je u saopštenju koje smo poslali svima i koje je na našem sajtu. Idemo dalje, nastavljamo takmičenje – jednostavan je odgovor „Grand produkcije“.

Pročitajte još ŠOK! ZVEZDE GRANDA pred RASPADOM! Karleuša EKSPLODIRALA posle obraćanja MARIJE ŠERIFOVIĆ! EVO šta joj je PORUČILA!

Znači, sve je isto samo Vanje nema. Ali, ima jedna razlika. Ove subote takmičenje „Zvezde Granda“ na televiziji Prva imalo je veću gledanost nego ikada do sada. Veću čak i od poslednjeg finala. Ovim se definitivno potvrđuje da je glavni čovek „Grand produkcije“ Saša Popović majstor svog zanata i da nepogrešivo može da oseti puls publike. Neki smatraju da je svaka replika proistekla iz dobro osmišljenog scenarija, drugi da su u pitanju realne reakcije, a neki treći samo uživaju u novim muzičkim nadama. Ipak, svi oni doprinose gledanosti, a to je važno.

Foto Promo

Advertisement