Connect with us

Featured

Serija PORODICA 5. epizoda: FINALE! MILOŠEVIĆ odlučuje da se PREDA pod OVIM uslovima!

Published

on

Serija “Porodica” (5. epizoda) prikazuje se od 29. marta na kanalima Superstar TV u 20.00 i na RTS 1 od 20.50. U petak, 2. aprila, na programu je 5. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVENO – Da li Marija i Marko MILOŠEVIĆ gledaju seriju PORODICA i šta misle O NJOJ!

Posle tri duga i napeta dana, Slobodan Milošević odlučuje da se preda mirno i bez otpora.

Članovi porodice Milošević, Sloba, Mira i Marija provode poslednje zajedničke momente na slobodi.

PROČITAJTE JOŠ: INTERVJU Boris Isaković OTKRIVA: Evo čega se MILOŠEVIĆ najviše PLAŠIO!

U pratnji Čedomira Jovanovića, Milorada Ulemeka Legije i advokata Tome File, Slobodan Milošević odlazi u Centralni zatvor u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ: Đorđe Milosavljević za FILM I TV otkriva 5 NAJVEĆIH TAJNI serije KALKANSKI KRUGOVI na koje MORATE obratiti PAŽNJU!

Porodica Milošević i njihovi sledbenici, kao i premijer Zoran Đinđić i njegovi saradnici, ali i obični građani, shvataju da je na pomolu neko novo doba. Više ništa neće biti isto…

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – KOGA je to SVETLANA videla u ZABRANU? I kako BORINA ĆERKA poznaje MAČJI SMEH?

Sinopsis: Serija “Porodica” (5. epizoda) je priča o početku kraja jedne porodice, jedne zemlje i jedne epohe. Poslednji zajednički trenuci koje će ova porodica doživeti na slobodi i trenutak opsade njihove kuće predstavljaju metaforu i tragediju ne samo njih samih već i cele zemlje i naroda.

PROČITAJTE JOŠ: Stiže FILM o Slobinom NAJVEĆEM NEPRIJATELJU! Otkrijte KO je ČOVEK IZ TEHNOGASA!

Glavne uloge tumače: Boris Isaković (Slobodan Milošević), Mirjana Karanović (Mira Marković), Tijana Marković (Marija Milošević), Uliks Fejmiu (Zoran Đinđić), Svetozar Cvetković (Vojislav Koštunica), a Milan Marić (Čedomir Jovanović).

PROČITAJTE JOŠ: Kalkanski krugovi 7. epizoda: Velibor OTKRIVA Mioni istinu o ZABRANU! Evo šta će VIDETI u KOLIBI (VIDEO)

U sporednim ulogama su: Radovan Vujović, Gordan Kičić, Katarina Živković, Vuk Kostić, Marko Baćković, Miloš Timotijević, Ljubomir Bandović, Dubravka Kovjanić, Isidora Simionović, Svetlana Bojković, Jana Bjelica i Olga Odanović.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement