Connect with us

TV

Kalkanski krugovi 9. epizoda: Svetlana OTKRIVA Dejanu TAJNE pukovnika MARKOVIĆA! Evo o čemu je REČ!

Published

on

“Kalkanski krugovi” (9. epizoda) su nova domaća serija, koju od 13. marta premijerno pratimo, vikendom u 21.00, na kanalu Superstar TV. U subotu, 10. aprila, na programu je 9. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: ŽARKO LAUŠEVIĆ je imao teži ŽIVOT od VELIBORA iz serije KALKANSKI KRUGOVI! A sada se po njemu snima SERIJA!

Miona se napokon vraća kući. Meštani Dola se ponovo okupljaju kako bi diskutovali o Maksimoviću i njegovim postupcima.

PROČITAJTE JOŠ: Serija KALKANSKI KRUGOVI (SPOJLER) – Otkrivamo! Evo KO je BABA GUBA! Spremite se za VELIKI ŠOK!

Na opšte čuđenje svih prisutnih, Velibor ublažava situaciju i nudi se da u ime meštana porazgovara i nađe zajednički jezik sa Maksimovićem.

PROČITAJTE JOŠ: Otkrivamo NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI – Evo GDE se nalazi manastir iz ZABRANA! U njemu su STVARNO lečili GUBAVCE! Ali to nije SVE!

Dejan odlazi u Aranđelovac sa Svetlanom gde mu ona otkriva tajne njenog pretka. Reč je o pukovniku Markoviću i njegovoj neobičnoj sponi sa Zabranom. U jednom trenutku njih dvoje završavaju u strasnom zagrljaju.

PROČITAJTE JOŠ: Nela Mihailović OTKRIVA sve o seriji KALKANSKI KRUGOVI i koju to veliku TAJNU krije njena DANICA!

Verin sin Ranko sa prijateljima pokušava da popravi auto. Tom prilikom Saša primećuje čudnu ranu na njegovoj šaci. Ona ga primorava da kaže odakle mu taj ugriz. Sve navodi na to da je imao bliski susret sa Veliborovim sinom Petrom, zvanim Mačji smeh.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI su PISANI za ovog GLUMCA! Pogodite o KOME je reč! (VIDEO)

U toku noći, iz Beograda u Dol stižu Bojan i njegova ekipa. Šta li su smislili ovog puta?

Seriju “Kalkanski krugovi” (9. epizoda) možete gledati i na RTS. U subotu, 17. aprila, na programu je 9. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Nataša Ninković PROGOVORILA o LJUBAVNIM scenama sa Ćetkovićem u seriji KALKANSKI KRUGOVI! Evo zašto joj NIJE bilo PRIJATNO!

Autorsku ekipu serije “Kalkanski krugovi” (9. epizoda) čine scenarista Đorđe Milosavljević i reditelj Milan Karadžić. Uloge su poverene Vojinu Ćetkoviću, Žarku Lauševiću, Ivani Zečević, Nataši Ninković, Nini Janković Dičič i drugima poznatim imenima našeg glumišta.

Foto Firefly

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement