Connect with us

Top Story

Jedini izlaz 1. epizoda: ŠTA biste URADILI da saznate da vam je POKOJNI muž ŽIV? (VIDEO)

Published

on

Jedini-izlaz-1-epizoda

“Jedini izlaz” (1. epizoda), nova domaća triler serija, emituje se premijerno od 17. aprila vikendom na Superstar TV od 21.00. U subotu, 17. arila, na programu je 1. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – Ivana Zečević otkriva: Ova scena sa ŽARKOM LAUŠEVIĆEM bila mi je NAJPOTRESNIJA! Nju smo PRVO SNIMILI!

Šest godina od požara u noćnom klubu, Ana Kolar ne može da povrati sećanja na nesreću. Niti da se pomiri sa gubitkom muža. Ima problema u komunikaciji sa sinom, pije lekove, redovno ide kod psihijatra i na sastanke porodica žrtava.

PROČITAJTE JOŠ: OVO je NAJVEĆA MISTERIJA serije KALKANSKI KRUGOVI – Ko su DEJANOVE i MIONINE MAJKE? I da li njih dvoje imaju BELEG?

Kada konačno odluči da se sa sinom preseli u inostranstvo,  na mejl joj stiže misteriozni video snimak. Na njemu se vidi njen muž i Ana posumnja da je Saša živ.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – Odgovaramo na TRI KLJUČNA PITANJA! Ko je BABA GUBA? Čemu služe NARUKVICE? Hoće li Dejan i Svetlana ostati ZAJEDNO?

Kod inspektora Dejana Štrpca dolazi Mali Đole, nekadađnji školski drug njegove ćerke. Đole traži od Štrpca da proveri potencijalno ubistvo devojke po imenu Nataša Vranješ. Štrbac tome ne pridaje veliki značaj, sve dok Mali Đole ne bude ubijen…

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – NOVI ŠOK! Matija krije PET VELIKIH TAJNI! A peta je NAJSTRAŠNIJA!

Seriju “Jedini izlaz” možete pratiti od 23. aprila i na RTS 1, vikendom od 20.05. U subotu, 23. aprila, na programu je 1. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! FARMA ide na DOBOŠ! Imanje u Lisovićima u RUŠEVINAMA! Sektaši drže RITUALE, a EVO za KOLIKO se PRODAJE! Zavrteće vam se U GLAVI od CIFRE!

Sinopsis: U centru zbivanja je Ana Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru. Šest godina posle nesreće, Ana ne može da povrati sećanja na nesreću niti da se pomiri sa gubitkom muža. Ima problema u komunikaciji sa sinom, pije lekove, redovno ide kod psihijatra i na sastanke porodica žrtava. Kada konačno odluči da se sa sinom preseli u inostranstvo, na mejl joj stiže misteriozni video snimak na kome se vidi njen muž i Ana posumnja da je Saša živ. Kod inspektora Dejana Štrpca dolazi Mali Đole, nekadađnji školski drug njegove ćerke. Đole traži od Štrpca da proveri potencijalno ubistvo devojke po imenu Nataša Vranješ. Štrbac tome ne pridaje veliki značaj, sve dok Mali Đole ne bude ubijen.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Matea Milosavljević NIJE trebalo da glumi u seriji IGRA SUDBINE! A evo KAKO je dobila ULOGU!

Glavne uloge u seriji “Jedini izlaz” (1. epizoda) igraju: Anđelka Prpić, Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović, Joakim Tasić, Vukašin Jovanović i Vanja Ejdus.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement