Connect with us

Featured

Milena Radulović u potresnoj emotivnoj ispovesti PRIZNAJE – Evo KAD me stigne NAJVEĆA TUGA!

Published

on

Posle burnog i prilično stresnog perioda koji ju je pratio tokom poslednjih meseci, glumica Milena Radulović proleće je dočekala na najlepši mogući način. Uz premijeru svog novog filma, ruske naučnofantastične akcije “Superdeep” u kojoj glumi glavnu ulogu.

Film “Superdeep” možete pogledati u bioskopima širom Srbije, a gostujući kod Marije Kilibarde u emisiji “150 minuta” Milena je nedavno otkrila sa čime se i kako borila prethodnih meseci.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: Čime se u stvari bavi KAN HOLDING? Pitanje na koje čak ni ADA KANAČKI ne zna ODGOVOR!

– Hoću da se sada igramo sa jednom rečju. „Superdeep“ u prevodu na srpski znači „super duboko“. Kada si ti morala da zađeš najdublje u sebe, šta si tamo pronašla? – pitala je voditeljka Marija Kilibarda glumicu.

– Pronašla sam, kao da sam mala neka Milena. Ne znam kako to da opišem, kao neko malo dete. Stalno puno pričam. Pametujem nekad. Analiziram. Ali ustvari, kada najdublje u sebe pogledaš, shvatiš da su to sve neke odbrane od jedne baš onako osetljive osobe, kojoj je sve to potrebno da bi funkcionisala u svetu – rekla je Milena i nastavila.

Pročitajte još Serija SABLJA: Ko će igrati ĐINĐIĆA? Uliks FEHMIU, Raša BUKVIĆ, Nebojša DUGALIĆ…?

– Sećam se, zato što sam bila kod psihologa, tačno sam tako videla sebe. Ona me pita: „Pa šta bi ste vi sad rekli sebi“. „Pa je bih nešto nju sad zagrlila“. Trudim se, to je to iznutra, ustvari, koliko ima štitova u svakom trenutku.

– Našla si neke dobre naočare za sunce koje štite od suza – konstatovala je Kilibarda, na šta je Milena odgovorila da je za nju smeh najbolji lek za teške trenutke.

Pročitajte još 5 VELIKIH TAJNI koje će nam otkriti nove epizode serije IGRA SUDBINE – Kako je UMRO BOŠKO? Čija deca su Nora i VID? Šta…

– Smeh je uvek tu, kada je najtužnije, najviše se smejem. U svim tim teškim situacijama i kad nešto osvestiš pa ti bude još teže, ti si u nekom napadu histerije i smeha, pa te posle dočeka slučajno neka tuga – rekla je glumica.

– Da li plačeš od lepote? – pitala ju je Marija.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – NOVI ŠOK! Matija krije PET VELIKIH TAJNI! A peta je NAJSTRAŠNIJA!

– Jako često plačem od lepote, možda i češće nego od nekih drugih emocija. Dok gledam filmove, slušam muziku. Dosta se na decu raznežim, na kučiće i mačiće slabo, ali na decu često. Sad će ispasti neki majčinski instinkt, ali nije – rekla je Milena kroz smeh.

Foto Promo

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs/ pulsonline.rs

Advertisement