Connect with us

Top Story

JEDINI IZLAZ – HIT! Šmeker iz Hrvatske progovorio SRPSKI u novoj hit seriji! Evo ŠTA mu je bilo NAJTEŽE!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Nakon filma “Jedini izlaz”, hrvatski glumac Janko Popović Volarić reprizirao je ulogu Saše Kolara i u istoimenoj seriji, koja se na prvom programu RTS-a prikazuje od 24. aprila.

PROČITAJTE JOŠ Saznajemo – Evo ŠTA predstavlja NARUKVICA iz serije KALKANSKI KRUGOVI! SVI smo POGREŠILI! EVO o ČEMU je u stvari REČ!

Volarić se putem Skajpa uključio u Jutarnji program RTS-a i naglasio da mu je bilo jako drago da učestvuje u ovoj seriji jer mu je ovo prvi projekat u Srbiji, prenosi Mondo.

Volarić kaže da se odlično slagao sa ekipom, pre svega sa rediteljem Darkom Nikolićem i Anđelkom Prpić, koja u seriji tumači glavnu žensku ulogu. Dodaje da žali što je film premijeru imao tokom pandemije, te nije imao gledanost koju zaslužuje. Zato veruje da serija ima vrlo veliki potencijal da ostvari veliku gledanost.

PROČITAJTE JOŠ OTKRIVENO – Evo ZAŠTO je baba Guba dala Dejanu NARUKVICU! Sledi VELIKI ŠOK! Deajn i Svetlana su BRAT I SESTRA?

Radnja serije počinje šest godina posle velikog požara u beogradskom noćnom klubu „Jedini izlaz“ koji je odneo 12 žrtava. Volarić u seriji igra poznatog beogradskog advokata, koji je jedan od poginulih, a njegova supruga, koju tumači Anđelka Prpić, počinje da istražuje njegovu smrt, jer joj se čini da taj događaj nije rasvetljen.

PROČITAJTE JOŠ HIT! OTKRIVAMO – Evo KO će biti GLAVNI JUNAK druge sezone serije KALKANSKI KRUGOVI!

– Ja se pojavljujem kroz film, ali i kroz seriju, u fleševima iz raznih faza našeg života i meni je to bilo strašno zanimljivo, jer svaka od tih scena pokazuje jedan od segmenata ili njegovog karaktera ili događaja koji ga menjaju. Tako da, baš je bilo slojevito i svaka je morala ocrtavati tačno tu stvar koju želimo pokazati, tako da mi je to bilo izuzetno zanimljivo“, navodi Volarić.Režiju serije nastale po filmu “Jedini izlaz” potpisuje Darko Nikolić, kome je ovo rediteljski debi, a scenario dramaturg i pisac Marko Popović, poznat i po krimi-romanu “Jedan pogrešan korak”.

PROČITAJTE JOŠ ŠOK! Ova ZVEZDA serija IGRA SUDBINE i UBICE MOG OCA rodila se u AUTU! BABA presekla PUPČANU VRPCU! EVO o KOME je REČ!

Do saradnje sa rediteljem je došlo zahvaljujući tome što je Darko Nikolić na Festu video radnu verziju filma „Goran“, Nevija Marasovića u kome Janko igra jednu od uloga. Stupili su u kontakt, ali su dve godine čekali da se steknu produkcijski uslovi i da se krene u realizaciju filma.

PROČITAJTE JOŠ MATIJA postaje OTAC! EVO kog je pola BEBA!

EP-03-2-Janko-Popovic-Volaric

– Sve to vreme smo se čuli razgovarajući o scenariju, razgovarajući o mom srpskom jer nikada nisam glumio na srpskom, osim nekih sitnih ulogica. Dogovarali smo se, tu se uključila i Anđelka, i zapravo smo i pre samog snimanja imali dosta razgovora, dogovora, promena čak nekakvih scena i naših nekih sugestija, mojih i Anđelkinih. Tako da, lepo smo pripremljeni krenuli u sve i baš je fino išlo, dodaje poznati glumac.

PROČITAJTE JOŠ Snežana Savić OTKRIVA – OVO je bila NAJVEĆA TAJNA JOVANKE BROZ! Zbog OVOGA je osuđena na DOŽIVOTNI ZATVOR!

Serija, po rečima Volarića, ima odličan scenario, vrlo minuciozno odrađen, a i glumačke kreacije su, ne samo uverljive, već imaju i neki dodatni kvalitet.

PROČITAJTE JOŠ OVA scena OTKRIVA NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI – Da li je Baba Guba ROBINJA ili je u ZABRANU živela SVOJOM VOLJOM?

– Serija je zanimljiva, napeta, triler iz ženske perspektive, što mi se strašno sviđa. Snimljena je prekrasno. Snimalo se i u Splitu, i na Povlenu i u Beogradu. Tako da mislim da svega i svačega ima što se isplati gledati, a i sama priča je strašno zanimljiva“, kaže na kraju uključenja u Jutarnji program, zagrebački glumac Janko Popović Volarić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/RTS/MONDO

Advertisement