Connect with us

TV

Jedini izlaz 4. epizoda: ANA saznaje da je Sašina LJUBAVNICA bila TRUDNA! SLEDI još veći ŠOK! (VIDEO)

Published

on

“Jedini izlaz” (4. epizoda), nova domaća triler serija, emituje se premijerno od 17. aprila vikendom na Superstar TV od 21.00. U nedelju, 25. aprila, na programu je 4. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – EVO gde su i šta rade NAJPOZNATIJE SRPSKE rijaliti STARLETE! Soraja NE LIČI na SEBE, Anastasija se UDALA U ZATVORU, Tijana Ajfon postala MAKRO, a Maca Diskrecija…

Ana odlazi u Split i pronalazi hotel gde je Saša odsedao. Od sobarice saznaje da je tamo često dolazio sa raznim devojkama, a da je poslednji put bio pre šest godina sa devojkom koja je bila trudna.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Jelena Karleuša OPLELA po srpskim SERIJAMA, GLUMCIMA i SCENARISTIMA! A EVO šta je rekla o DUBRAVKI MIJATOVIĆ!

Ona potom otkriva i da je Saša imao kuću na ostrvu Žirje. Odlazi u tu kuću, ali ona je napuštena,a atmosfera u njoj je prilično jeziva.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – Glumica Nela Mihailović OTKRIVA sve TAJNE druge sezone! Hoće li DANICA PREŽIVETI?

Štrbčeva ćerka dolazi iz inostranstva na sahranu Malog Đoleta. Štrbac joj obećava da će rešiti slučaj, ali tenzije između njih dvoje idalje su jake.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Glumac MILAN KOLAK, zvezda serije URGENTNI CENTAR otkriva DA LI IMA DEVOJKU, koja scena mu je NAJTUŽNIJA i šta znači njegovo PREZIME!

Štrbac ne može da se pomiri da mu je ćerka lezbijka i da živi sa devojkom. Inspektor Tošić telefonom ucenjuje nekoga da će otkriti sve o slučaju Nataše Vranješ, ako mu ne isplati novac.

Seriju “Jedini izlaz” možete pratiti od 23. aprila i na RTS 1, vikendom od 20.05. U nedelju, 2. maja, na programu je 4. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: KONAČNO – Miloš Avramović OTKRIO kada stižu film i serija JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE! Premijera – SAMO ŠTO NIJE!

Sinopsis: U centru zbivanja je Ana Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru. Šest godina posle nesreće, Ana ne može da povrati sećanja na nesreću niti da se pomiri sa gubitkom muža. Ima problema u komunikaciji sa sinom, pije lekove, redovno ide kod psihijatra i na sastanke porodica žrtava. Kada konačno odluči da se sa sinom preseli u inostranstvo, na mejl joj stiže misteriozni video snimak na kome se vidi njen muž i Ana posumnja da je Saša živ. Kod inspektora Dejana Štrpca dolazi Mali Đole, nekadađnji školski drug njegove ćerke. Đole traži od Štrpca da proveri potencijalno ubistvo devojke po imenu Nataša Vranješ. Štrbac tome ne pridaje veliki značaj, sve dok Mali Đole ne bude ubijen.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI Reditelj Milan Karadžić otkriva – Hoće li biti DRUGE SEZONE? I ZAŠTO je odabrao baš ŽARKA LAUŠEVIĆA za ulogu VELIBORA?

Glavne uloge u seriji “Jedini izlaz” (4. epizoda) igraju: Anđelka Prpić, Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović, Joakim Tasić, Vukašin Jovanović i Vanja Ejdus.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement