Connect with us

Top Story

HIT! Serija BESA uskoro stiže na male ekrane! A evo i KADA i na KOM KANALU!

Published

on

Sjajne vesti za sve ljubitelje jedne od najskupljih i najpopularnijih domaćih krimi serija koja nam je na male ekrane donela uzbudljivu priču o nesreći koja je promenila živote mnogih. Serija „Besa“ uskoro nam se na TV predajnike vraća sa drugom sezonom. Trenutno se očekuje početak snimanja beogradskog dela radnje, a u zavisnosti od razvoja situacije sa pandemijom koronavirusa produkcija Adrenalin koja stoji iza ovog projekta pravi planove i za druge lokacije.

Pročitajte još Stevan Piale OTKRIVA zašto nije glumio u MONTEVIDEU i zbog čega je kao vatreni ZVEZDAŠ igrao fudbal za PARTIZAN!

Nije tajna da je „Besa“ jedan od najambicioznijih domaćih projekata u poslednjih nekoliko godina koji je TV industiju i produkciju podigao na novi nivo. U skladu sa tim, i druga sezona snimaće se na nekoliko lokacija u inostranstvu što donekle, zbog trenutnih epidemioloških uslova, otežava snimanja. Ipak, nadamo se da ćemo uskoro gledati nastavak priče o Urošu Periću. A do tada da se vratimo sjajnim vestima.

Pročitajte još HIT! Miodrag Radonjić OTKRIVA detalje o nastavku serije JUŽNI VETAR i o svom odnosu sa BIKOVIĆEM!

Za sve one koji su propustili da pogledaju prvu sezonu serije „Besa“, ili su je pogledali, ali su željni toga da obnove gradivo – evo prilike za to!

Besa se reprizira! I to već od ponedeljka 3. maja! Prvu sezonu „Bese“ gledaćemo na kanalu Superstar TV, i to svakog radnog dana u udarnom terminu od 21.00.

Besa je srpska kriminalistička TV serija, čiji je tvorac Toni Džordan, po originalnoj ideji Srđana Šapera. Prva sezona počela je sa emitovanjem 16. decembra 2018. godine na TV Superstar.

Pročitajte još ŠOK! Glumci serije IGRA SUDBINE se POIGRALI sa ŽIVOTOM! Nećete VEROVATI šta su URADILI!

Serija je dobila mnoga priznanja, uključujući nagrade Zlatna antena za najbolju TV seriju, Zlatna antena za najbolju fotografiju i Zlatna antena za najbolju muziku.

Serija je smeštena u Srbiji, Crnoj Gori i Albaniji i prati priču naizgled običnog čoveka, čiji će se ceo život promeniti nakon što doživi saobraćajnu nesreću.

Pročitajte još Igra sudbine – sledi novi ŠOK! Žaklina je OTETA! Hoće li Aleksa USPETI da je SPASE?

Priča prati Uroša Perića porodičnog čoveka iz Beograda i oca dvoje dece, koji vozeći kombi na službenom putu u Crnoj Gori učestvuje u saobraćajnoj nesreći. U toj saobraćajnoj nesreći, ne njegovom greškom, strada mlada devojka Besijana. Stvar postaje mnogo ozbiljnija kada Uroš, probudivši se u bolnici, sazna da je poginula devojka ćerka najvećeg balkanskog narko-bosa Dardana Beriše.

Pročitajte još ŠOK! Jelena Karleuša OPLELA po srpskim SERIJAMA, GLUMCIMA i SCENARISTIMA! A EVO šta je rekla o DUBRAVKI MIJATOVIĆ!

Da bi sačuvao svoju porodicu, Uroš je stavljen na test koji ispituje granice do kojih je spreman da ide. Na tom putu, osim Dardanove senke koja je neprekidno nad njim, Uroša prati i inspektor Interpola Petrit Koci, koji vođen svojim motivima želi da stane na put Dardanu Beriši.

Pročitajte još Igra sudbine – Sledi novi ŠOK! Nora prelazi na ALEKSINU STRANU? Sofijina OSVETA će biti STRAVIČNA!

U napetom serijalu, iz epizode u epizodu pratimo glavne likove koji se na različite načine bore sa sopstvenim izborima i koji prikazuju kako kratak momenat u kojem se njihovi putevi ukrste zauvek menja tok života svakog od njih.

Prva sezona završila se dramatično, pitanjem da li je Uroš Perić spreman da spasi svoju porodicu i ubije inspektora Petrita Kocija? Druga sezona serije „Besa“ emitovaće se sledeće godine na Superstar TV kanalu koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement