Connect with us

Top Story

HIT! Miodrag Radonjić OTKRIVA detalje o nastavku serije JUŽNI VETAR i o svom odnosu sa BIKOVIĆEM!

Published

on

Miodrag Radonjić proslavio se ulogom Baće u “Južnom vetru” i inspektora Zorana Janketića u “Ubicama mog oca”. Nedavno je postao otac malenom Savi, a na umor i balansiranje između bebe i posla se ne žali.

PROČITAJTE JOŠ: KONAČNO – Miloš Avramović OTKRIO kada stižu film i serija JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE! Premijera – SAMO ŠTO NIJE!

– Ne mogu da kažem da sam odmoran, ali sam ispunjen. To je ono kada vas nešto zanima, znate zašto radite i kada vam je važno. Onda je umor tu propratni element koji i ne mora da bude ozbiljan. Čovek shvati da ne mora da spava devet, deset sati, možeš i manje. I da funkcionišeš i sve obaviš kako treba. Sve to je privremeno, menja se on, raste, sve će da dođe na svoje – kaže Miodrag Radonjić.

PROČITAJTE JOŠ: Jedini izlaz 4. epizoda: ANA saznaje da je Sašina LJUBAVNICA bila TRUDNA! SLEDI još veći ŠOK! (VIDEO)

U pozorište se vratio predstavom “Baal”, a kako kaže, sam rad na ostvarenju je bio sjajan.

– Bilo je izuzetno inspirativno i nadahnuto, pre svega zahvaljujući energiji koju je doneo naš reditelj Dijego de Breja. On je neko ko oseća i svojim osećanjem gradi predstavu i on nas je gurao, moram priznati. Mi smo mu se prepustili. Lik koji tumačim je možda jedini lik koji nosi neku dobrotu u sebi. Ovaj tekst se bavi praktično svim lošim životnim stranama. A on pokušava da najboljeg prijatelja izvede na pravi put. Da mu pokaže da put koji on bira, bez obzira na to što ga bira zarad spasenja, nije ispravan. Da iza tog njegovog procesa ne stoji ništa dobro. Videćemo da li će uspeti u tome – dodaje Miodrag Radonjić.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Miloš Biković i HUREM otvorili festival u MOSKVI! Evo šta je poručio BIKOVIĆ!

Na pitanje da li je pronašao smisao sopstvenog života, otkriva:

– Mislim da nisam. To je jedno filozofsko pitanje i pitanje je da li će ikada biti odgovora na to. Onda se tu umeša religija, duhovnost… i uvek se završi na tome da je smisao mir i spokoj koji nađeš u sebi. Na koji god način da ga nađeš, ako ga nađeš, to je po mom mišljenju smisao. Van toga, teško da možemo da rešimo život. Naravno, porodica je sigurno veliki oslonac u životu i ozbiljna baza. Život čine i neke druge stvari, tako da balans je najvažniji.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – Glumica Nela Mihailović OTKRIVA sve TAJNE druge sezone! Hoće li DANICA PREŽIVETI?

Radonjić otkriva i da radi na nastavku popularne serije “Južni vetar”, gde je mnoge oduševio ulogom Baće. Kako kaže, često mu se i na ulici tim imenom obrate:

– Vezuju me za Baću, to je upečatljiva uloga koja je ostala prisutna u narodu na neki način. Čak su i neke replike postale deo života, što je za mene veliki kompliment. To je nešto što me ne opterećuje. Trudim se da u nekim novim ulogama dam svoj maksimum, neku novu potragu. I kad – tad će se desiti da će neka druga uloga biti upečatljiva podjednako kao Baća.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Glumac MILAN KOLAK, zvezda serije URGENTNI CENTAR otkriva DA LI IMA DEVOJKU, koja scena mu je NAJTUŽNIJA i šta znači njegovo PREZIME!

Miodrag se dosta fokusirao na pozorište.

– Trebalo bi da krene druga sezona da se snima, trebalo bi i da mi uskoro izađe predstava “Audijencija”. Igramo Nikola Rakočević i ja, mislim da je sjajna i da će biti pitka i bliska ljudima. Biće puno smeha i malo drame, radujem se tome – kaže glumac.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Jelena Karleuša OPLELA po srpskim SERIJAMA, GLUMCIMA i SCENARISTIMA! A EVO šta je rekla o DUBRAVKI MIJATOVIĆ!

Miodrag pozorišnu scenu deli sa Milošem Bikovićem. U predstavi “Baal” pokušava da ga izbavi i izvede na pravi put. A na pitanje da li to radi i van pozornice kaže:

– Naravno! To je uzajamni proces, jedan drugom pomažemo, bodrimo se i kritikujemo kad treba. Mislim da su to vrednosti pravog prijateljstva, poverenje, poštenje, iskrenost, otvorenost. Da možeš da kažeš da si tu kad treba, šta misliš zaista, kako se osećaš. To nije ništa loše i nije sramota reći da si tužan i zbog čega, kad si srećan da podeliš sreću.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Stiže NASTAVAK serije JUNACI NAŠEG DOBA! Siniša Pavić OTKRIVA – Evo šta ČIČANOVIĆE očekuje u DRUGOJ SEZONI!

Glumac otkriva i zašto sa lepom Milicom i dalje nije stao na ludi kamen.

– Naravno da čekam da prođe ovo. Ne bih želeo da učestvujem u nekim novim normalnostima i da na jedan neprirodan način obavim tako važne stvari u životu. Ali sigurno da planiram – rekao je glumac.

Foto gm-production.ru

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Blic

Advertisement