Connect with us

FILM

OTKRIVAMO – Snima se FILM o SINIŠI MIHAJLOVIĆU! EVO ko će glumiti slavnog fudbalera!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Srpski trener Siniša Mihajlović jedan je od omiljenih likova Serije A, barem za Italijane. Naime, ovaj trener Bolonje je pobedio tešku bolest, leukemiju, i nakon toga se opet vratio na fudbalski teren da vodi svoj klub, prenosi Večernji list.

Pročitajte još Đorđe Milosavljević otkriva – Evo KAKO je nastao scenario za film i seriju KOŠARE! JEDAN detalj mu je bio NAJVAŽNIJI! EVO o čemu je REČ…

O tome, ali i o ostatku svog života pisao je u autobiografiji “Utakmica života”, i tako još više zaintrigirao  javnost. U njoj je pisao o borbi s leukemijom, spominjao prijateljstvo sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, ali i prozvao hrvatskog fudbalera Igora Štimca.

Tako su italijanski producenti došli na ideju da snime film o Mihajloviću i njegovom životu, a poznato je i ko će ga glumiti. Biće to Pjerfrančesko Favino (51), italijanski glumac. Doduše, projekat nije još zvanično u izradi, ali su pregovori u toku.

Pročitajte još HIT! Snima se nastavak serije KALKANSKI KRUGOVI! EVO KAKO je nastala priča o ZABRANU i BABA GUBI!

U tom filmu bi se spominjala njegova borba s bolešću, ali sigurno i delovi o rodnom kraju – Borovu (Hrvatska). Mihajlovićeva majka je Hrvatica, otac Srbin, a tako se izjašnjava i Mihajlović. On je do 18. godine živeo u Vukovaru, nakon čega je otišao za Vojvodinu.

U knjizi je opisivao i sukob sa fudbalerom Igorom Štimcem.

– Na finalu Kupa Jugoslavije 1991. godine Zvezda je izgubila od Hajduka, Alen Bokšić je dao gol. Pre utakmice, u tunelu koji vodi do terena, Igor Štimac, Hrvat i moj saigrač iz mlade reprezentacije, prišao mi je i rekao: “Molim Boga da ti naši ljudi pobiju porodicu u Borovu.” To je mesto mojih roditelja – napisao je fudbaler.

Pročitajte još HIT! Serija BESA uskoro stiže na male ekrane! A evo i KADA i na KOM KANALU!

Mihajlović je opisao i odnos sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

– Bili smo prijatelji, ali sportski prijatelji. On je bio vođa navijača Crvene zvezde kada sam ja igrao u Zvezdi, a kasnije je uvek bio na pripremama reprezentacije. I ne osećam se krivim što je DejuSavićevića i mene voleo više od ostalih. Ne želim da ga se odreknem jer bih bio licemer – poručio je Siniša Mihajlović.

Pročitajte još Stevan Piale OTKRIVA zašto nije glumio u MONTEVIDEU i zbog čega je kao vatreni ZVEZDAŠ igrao fudbal za PARTIZAN!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/ Večernji list


Advertisement