OTKRIVAMO – Snima se FILM o SINIŠI MIHAJLOVIĆU! EVO ko će glumiti slavnog fudbalera!

Sinisa-Mihajlovic-film

Piše Saša Oreščanin

Srpski trener Siniša Mihajlović jedan je od omiljenih likova Serije A, barem za Italijane. Naime, ovaj trener Bolonje je pobedio tešku bolest, leukemiju, i nakon toga se opet vratio na fudbalski teren da vodi svoj klub, prenosi Večernji list.

Pročitajte još Đorđe Milosavljević otkriva – Evo KAKO je nastao scenario za film i seriju KOŠARE! JEDAN detalj mu je bio NAJVAŽNIJI! EVO o čemu je REČ…

O tome, ali i o ostatku svog života pisao je u autobiografiji “Utakmica života”, i tako još više zaintrigirao  javnost. U njoj je pisao o borbi s leukemijom, spominjao prijateljstvo sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, ali i prozvao hrvatskog fudbalera Igora Štimca.

Tako su italijanski producenti došli na ideju da snime film o Mihajloviću i njegovom životu, a poznato je i ko će ga glumiti. Biće to Pjerfrančesko Favino (51), italijanski glumac. Doduše, projekat nije još zvanično u izradi, ali su pregovori u toku.

Pročitajte još HIT! Snima se nastavak serije KALKANSKI KRUGOVI! EVO KAKO je nastala priča o ZABRANU i BABA GUBI!

U tom filmu bi se spominjala njegova borba s bolešću, ali sigurno i delovi o rodnom kraju – Borovu (Hrvatska). Mihajlovićeva majka je Hrvatica, otac Srbin, a tako se izjašnjava i Mihajlović. On je do 18. godine živeo u Vukovaru, nakon čega je otišao za Vojvodinu.

U knjizi je opisivao i sukob sa fudbalerom Igorom Štimcem.

– Na finalu Kupa Jugoslavije 1991. godine Zvezda je izgubila od Hajduka, Alen Bokšić je dao gol. Pre utakmice, u tunelu koji vodi do terena, Igor Štimac, Hrvat i moj saigrač iz mlade reprezentacije, prišao mi je i rekao: “Molim Boga da ti naši ljudi pobiju porodicu u Borovu.” To je mesto mojih roditelja – napisao je fudbaler.

Pročitajte još HIT! Serija BESA uskoro stiže na male ekrane! A evo i KADA i na KOM KANALU!

Mihajlović je opisao i odnos sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

– Bili smo prijatelji, ali sportski prijatelji. On je bio vođa navijača Crvene zvezde kada sam ja igrao u Zvezdi, a kasnije je uvek bio na pripremama reprezentacije. I ne osećam se krivim što je DejuSavićevića i mene voleo više od ostalih. Ne želim da ga se odreknem jer bih bio licemer – poručio je Siniša Mihajlović.

Pročitajte još Stevan Piale OTKRIVA zašto nije glumio u MONTEVIDEU i zbog čega je kao vatreni ZVEZDAŠ igrao fudbal za PARTIZAN!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/ Večernji list