Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: Evo ŠTA nas čeka na KRAJU SERIJE! Matija u ZATVORU, Sofija postaje DOBRA, a slede ČETIRI VENČANJA! Evo i ČIJA!

Published

on

Igra sudbine uskoro nam odlazi na letnju pauzu. Posle 307. epizode očekuje nas kraj prve sezone, koji će, prema rečima scenariste Žarka Jokanovića biti – nezaboravan. A mi se već radujemo onome što nas čeka na jesen. A šta bi to moglo biti? kao i uvek kada nam radoznalost ne da mira – odgovore potražimo u originalnoj kolumbijskoj telenoveli.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – ŠOK! Otkrivamo KAKO će MAKSIN HOTEL promeniti SUDBINU ZABRANA u drugoj sezoni!

To naravno, kao što smo već videli mnogo puta do sada, nije i grancija budućih događanja u našoj verziji serije. Ipak, može biti koristan vodič, ali i zabvna igra nagađanja. U tom pogledu – evo kako bi mogao izgledati KRAJ IGRE SUDBINE!   

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Sledi NOVI ŠOK! Udaje se DIJANA ERSKI? A evo i ZA KOGA! Krije ga kao ZMIJA NOGE!

Matija je u zatvoru!

Zbog krađe novca, otmice Mile, ranjavanja Luke i ubistva Janka, Matija bi mogao završiti u zatvoru. Barem prema onome što se dogodilo u originalnoj telenoveli. Ono što je sasvim jasno jeste da žestok rasplet u Matijinom slučaju tek sledi. Pogotovo otkako je nedavno pomenuo da je vreme da se osveti svom ocu za zločin koji je počinio premanjegovoj majci. To znači da uzbudljivi događaji tek predstoje. A kako će sve ono što čeka Matiju moglo da utiče na Sofiju saznajemo već u narednom pasusu.

Pročitajte još ŠOK! Vojin Ćetković je pre braka sa SLOBODOM MIĆALOVIĆ bio oženjen poznatom voditeljkom! Evo O KOME JE REČ!

Sofija se KAJE i postaje DOBRA!

Nakon velikog skandala koji je potresao Adu Kanački, pošto je izgoreo Kan Holding, Sofija se u originalnoj seriji kaje. Ona priznaje da je Bruner podmetnuo požar, jer je hteo da uništi konkurenciju. Dodatno, Matija je prilikom bega sa novcem, vezao Sofiju i okrenuo joj leđa pa je moguće da je i to bio okidač za Sofijino pokajanje.

Pročitajte još Igra sudbine 286. epizoda – ADA KANAČKI je IZA REŠETAKA! Sledi VELIKO IZNENAĐENJE! KO je ukrao BOŠKA?

Bruner je u ZATVORU!

Upravo zbog Sofijinog pokajanja i priznanja da on stoji iza požara u Kan Holdingu – Bruner, Donka, Zvonimir i svi njihovi saradnici završavaju u zatvoru.

Pročitajte još HIT! I DRAGANA MIRKOVIĆ deo SRPSKE DINASTIJE! Otkrijte ŠTA povezuje FOLK DIVU i BLEJKA KARINGTONA!

Sofija i Ada se MIRE!

Posle svih peripetija i zlodela koje je Sofija počinila prema Adi Kanački, njih dve će konačno zakopati ratne sekire. I to pre svega zahvaljujući Luki i Nadi, koji u originalnoj seriji završavaju zajedno (sumnjamo u to da će se ovo dogoditi i u našoj), koji ubeđuju Sofiju da vrati kuću Adi. Zauzvrat Ada Kanački će joj obezbediti posao u Kan Holdingu.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Marinko KRIJE jednu VELIKU TAJNU! A EVO o čemu je REČ!

Čekaju nas ČETIRI VENČANJA!

Na kraju serije, prema original, četiri para će se konačno venčati, čime će biti stavljena tačka na pitanje ko će završiti sa kim. Prvi par su Luka i Nada, mada verujemo da će to biti Luka i Una, jer su u našoj verziji Strahinja i Nada ipak uspeli da prebrode sve krize, pa će baš njih dvoje biti peti par. Drugi par su Ada i Ivan. Treći su Mila i Aleksa, a četvrti Jelena i Debeljko.

Pročitajte još Nataša Drakulić za FILM I TV demantuje pisanja domaćih medija: U seriji UBICE MOG OCA nema SRPSKIH POLITIČARA i MAFIJAŠA! Evo O ČEMU JE REČ!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement