Connect with us

TV

Pokucaj na moja vrata 2. epizoda: SERKAN će dati Edi NEPRISTOJNU PONUDU! Evo šta će mu ona ODGOVORITI! Sledi ŠOK!

Published

on

Pokucaj na moja vrata 2. epizoda, koja je u utorak 18. maja od 19.10 na TV Prva, završiće se varnicama. A i jednim pozivom koji će šokirati Serkana.

PROČITAJTE JOŠ: DINASTIJA – OTKRIVAMO: Evo KO je SRPSKI BLEJK KARINGTON! Ovog glumca NIKO nije OČEKIVAO!

Eda i Serkan odlaze vezani lisicama na njegov važan sastanak u vezi sa kupovinom novih zemljišta. Ona uspeva da odmah šarmira kupca i tako pomaže u nagodbama. Prijateljica Fifi je konačno odvezuje i spašava od lisica.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Najveće greške u SRPSKIM SERIJAMA! OVE TV majke bile su MLAĐE od SVOJIH SINOVA! Radmila Savićević majka ČKALJI! A Ceca Bojković…

Serkan ubrzo shvata da je njegova kompanija zaista ukinula sve stipendije, bez njegovog znanja.

Pošto je Eda zaboravila torbicu i mobilni telefon u Serkanovom automobilu, prinuđena je da ga poseti u

kancelariji. Serkan joj nudi da joj plati školarinu, samo ako mu se izvini, ali ona to odbija.

PROČITAJTE JOŠ: Jedini izlaz 10. epizoda: FINALE! Otkrivamo da li je SAŠA ŽIV! Poslednja SCENA će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

Njegov život se dodatno iskomplikuje kada dobija poziv na veridbu od bivše devojke Selin…

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: Evo ŠTA nas čeka na KRAJU SERIJE! Matija u ZATVORU, Sofija postaje DOBRA, a slede ČETIRI VENČANJA! Evo i ČIJA!

Sinopsis: Serija “Pokucaj na moja vrata” (2. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Snima se nastavak kultne serije SLOŽNA BRAĆA! Srebra postala PLAVUŠA, a evo šta je sa Miljenkom i Manjinom!

Glavna junakinja je Eda. Mlada, lepa i pametna devojka dobrog srca, koja unosi boju u okruženje svojom vedrinom, otvorenošću i neposrednošću. S druge strane je impulsivna i brzopleta u svojim odlukama i ne libi se da kaže ono što misli. Njena strast su knjige, prijatelji i cveće, a najveći san, da postane pejzažni arhitekta.

PROČITAJTE JOŠ: Pre braka sa Marinkom Madžgaljem, Dubravka MIJATOVIĆ bila je u braku sa drugim kolegom! Evo o kome je reč!

Glavni junak je Serkan. Zgodan i harizmatičan mladić, veoma obrazovan i inteligentan, ali nemilosrdan u svom poslu. Vrlo dobro zna kako da okrene poslovni svet na svoju stranu poput šahovskog velemajstora. Vodi se logikom i razumom. Stoji iza svake odluke koju donese i ide do kraja. Nema drugu motivaciju osim rada i uspeha. Za njega poraz ne postoji i zato se duboko plaši da voli.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement