Connect with us

FILM

KOŠARE – Hoće li biti nastavka SNIMANJA? Oglasio se FILMSKI CENTAR SRBIJE! Evo KOJA je sudbina FILMA I SERIJE!

Published

on

Glasine o prekidu snimanja filma i serija „Košare“ ugrozile su bezbednost Jelene Trivan i njene porodice. Reditelj „Košara“ Balša Đogo tvrdi da je podneta krivična prijava protiv njega zato što je izjavio da on i „graničari koji stoje iza njega“ ugrožavaju porodicu Trivan.

Pročitajte još HIT! Miloš Biković PONOVO PRED KAMERAMA! Snima novi FILM – BRAK IZ INATA! A evo i KAD je PREMIJERA!

„Dakle, ja ne znam u čemu je problem, Košare nisu zabranjene, nemaju nikakav problem, ništa se nije desilo za takav istup reditelja, da bih ja mogla da razumem, nisam se posvađala sa njim, ja sam poslednji put videla njega na Medijaciji prošle godine, kada su producenti želeli da promene reditelja, što oni imaju pravo“, izjavila je Jelena Trivan za TV Prva.

Pročitajte još JUŽNI VETAR: HIT! Miloš Biković NIJE trebalo da bude PETAR MARAŠ! A evo koja tri glumca su bila PRVI IZBOR za rolu KULTNOG KRIMOSA!

„Filmski centar je pomogao da Balša Đogo ostane na projektu, dakle Filmski centar je neko ko pomaže Balši da ostvari svoj projekat, mi nismo neprijatelji, da to razjasnimo. Košare nisu zabranjene, nemam pojma o čemu se radi, snimaju se, ekipa je na okupu i pojma nemam šta je razlog za istup“, rekla je ona.

Pročitajte još HIT! Snima se film DUŠAN SILNI! Evo KO glumi najvećeg SRPSKOG CARA!

„To je jedan par rukava kod profesionalnog, ovaj drugi koji nema nikakve veze sa Filmskim centrom odnosi se na manir, novi manir umetnika, a to znači ovako, kada je Bjelogrlić vodio grupaciju, odjedanput je nastalo to da upravni odbor filmskog centra nije stručan, dajte da ga smenimo. Vi dođete tamo na sednicu, ne znate o čemu se radi, oni govore da imaju neka saznanja o upravnom odboru i na kraju se rasturi grupacija, promene predsednika, zbog suludog napada, ništa nije istina, tresla se gora, rodio se miš, a suština je da žele da imaju uticaja na državni novac, tako da i sada imamo neke ideje i nekih asocijacija za koje ne znamo ni kada su izabrane, ni koga predstavljaju, da menjaju statut upravnog odbora Filmskog centra kako bi povećali svoj uticaj, a Filmski centar je ustanova od kulturnog značaja.“

Pročitajte još HIT! Žarko Laušević i Nenad Jezdić u novom filmu o PRVOM SVETSKOM RATU! A evo i KADA je PREMIJERA!

„Neki vas informišu dokle su stigli sa projektima, a neki napišu na Fejsbuku da ste ih dirali. Ja to ne razumem, ja sam tražila informaciju koju sam poslala svima, ako nećete da budete uvređeni, vi završite projekat i opravdajte sredstva“, rekla je ona.

„Ja sam dobijala poruke u tri ujutru od Balša Đoge, a tužilaštvo, ne ja lično, je podiglo optužni predlog zbog onoga što je meni rađeno.“

Pročitajte još HIT! Luka Grbić, zvezda serija JUŽNI VETAR i TAJNE VINOVE LOZE priznanjem ŠOKIRAO SVE! Evo šta ISKRENO misli o MILOŠU BIKOVIĆU! Ovome se NIKO NIJE NADAO!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/B92/Prva

Advertisement