Connect with us

FILM

HIT! Miloš Biković PONOVO PRED KAMERAMA! Snima novi FILM – BRAK IZ INATA! A evo i KAD je PREMIJERA!

Published

on

Miloš Biković posle velikog uspeha filmova Sluga i Hotel Beograd, ali i pauze od skoro dve godine, konačno je spreman da se vrati na rusku filmsku scenu.

Pročitajte još JUŽNI VETAR: HIT! Miloš Biković NIJE trebalo da bude PETAR MARAŠ! A evo koja tri glumca su bila PRVI IZBOR za rolu KULTNOG KRIMOSA!

Glumac je na svom Instagram profilu podelio sa obožavaocima radosne vesti. On je otkrio da je napokon posle dve godine spreman za početak snimanja novog filma u Rusiji. Premijera ovog filma u Rusiji će biti u februaru. Reč je o još jednoj simpatičnoj romantičnoj komediji pod nazivom „Brak iz inata“.

Pročitajte još HIT! Snima se film DUŠAN SILNI! Evo KO glumi najvećeg SRPSKOG CARA!

Kako je Miloš Biković opisao nadolazeći film gledaoci će uživati u priči o ljubavi, strahu, iskrenosti, ali i lepoti života. Zanimljivo je i to da će se Biković ovog puta priključiti producentskoj ekipi, kao i da će mu partnerka u filmu biti ruska lepotica Asmus Kristina, koju na Instagramu prati više od 4 miliona obožavalaca. Režiju filma potpisuje Sofija Karpunina.

Pročitajte još HIT! Žarko Laušević i Nenad Jezdić u novom filmu o PRVOM SVETSKOM RATU! A evo i KADA je PREMIJERA!

Gledaoci u Srbiji će, sigurni smo, imati priliku da pogledaju ovaj film u domaćim bioskopima, a Miloša trenutno pratimo nedeljom uveče na RTS 1 u seriji Magomaev. Ono čemu se svi radujemo i iščekujemo taj trenutak jeste vreme da film „Hotel Beograd“ doživi svoju repriznu premijeru u Srbiji, budući da mu je korona pomrsila konce, a zatim i da u vidu TV serije stigne na naše male ekrane.

Pročitajte još Igra sudbine 295. epizoda – ŠOK! Matija će Ivanu DATI BUBREG! Bruner će ga UBITI?

Nažalost, to se neće dogoditi pre jeseni, prema dosadašnjim planovima i razvoju situacije se sa koronom.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement