Connect with us

Featured

JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE – PREMIJERA: Otkrivamo EVO KADA MARAŠ I BAĆA stižu u DOMAĆE BIOSKOPE! Konačno poznat datum SVETSKE PREMIJERE!

Published

on

Svetska premijera dugo očekivanog nastavka blokbastera Južni vetar 2: Ubrzanje, koji je pre tri godine oborio sve rekorde gledanosti u Srbiji biće na 68. Filmskom festivalu u Puli. Domaća premijera je planirana za Filmske susrete u Nišu krajem avgusta.

Pročitajte još HEROJI HALIJARDA – Glumac Žarko Laušević otkrio sve o novoj ulozi

Ovoga leta Južni vetar počinje da duva i to ubrzano. Sudeći po reakcijama domaće i publike u regionu, na uzbudljiv bioskopski film isprepletan nitima socijalne drame, kao i na iščekivanje novih avantura protagonista koji su stekli status miljenika – dobili smo srpsku akcionu franšizu.

Pročitajte još HEROJI HALIJARDA – Glumac Petar Božović svog kolegu iz filma doživljava kao sina. EVO o kome je reč!

„Mi imamo u planu da posle ovog filma nastavimo i sa serijom i sa trećim delom filma. Pokušaćemo od trećeg dela da pričamo i o nekom globalnom projektu“, kaže reditelj Miloš Avramović.

Sam podnaslov – Ubrzanje – ukazuje da je nastavak dinamičniji i produkcono zahtevniji – naročito u domenu akcionih scena.

U nastavku priče čiji je zaplet dramaturški kompleksniji i neizvesniji, Maraš i Baća dominiraju u vratolomnim sekvencama filma.

„Bilo je tu i vožnji motora, i borbi u vodi, i pucnjave. I lupanja automobila, i eksplozija, i jurnjave, i emotivno zahtevnih scena“, navodi Miloš Biković.

Pročitajte još ŠOK! Miloš Biković i Miodrag Radonjić NAPALI POLICAJCA! Brutalne scene iz filma JUŽNI VETAR 2! (VIDEO)

„Mislim da je postignut jedan sjajan ritam i dinamika u odnosnu i na dramu koja postoji u filmu“, smatra glumac Miodrag Radonjić.

Južni vetar 2: Ubrzanje izlazi iz matičnih okvira. Snimalo se izvan Srbije, angažovana su inostrana imena– mlada britanka Anastasija Everal i bugarski glumci Marijan Valev i Zahari Baharov.

Pročitajte još HIT! ŠVINDLERI se vraćaju na naše MALE EKRANE! A evo i KADA i na KOM KANALU!

Postoji interesovanje i za snimanje rimejka Južnog vetra u inostranstvu.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/RTS

Advertisement